Gyorsan elengedi a CBA a bedőlő cég kezét

A hazai lánc vezetősége közleményben tudatta, hogy kizárja a hálózatból a szerintük rendre renitensen viselkedő Palóc Kft.-t.

Többfordulós, sikertelen egyeztetést követően kénytelenek voltunk kezdeményezni a Palóc Nagykereskedelmi Kft.-vel kötött franchise szerződésünk felmondását, intézkedni a tag hálózatunkból történő kizárásáról - hangzik a CBA közleménye.

Szerintük minderre azért kellett sort keríteni, mert a Palóc többszöri jelzésük ellenére sem tett eleget a szerződéses kötelezettségeinek, a franchise szabályaikat huzamosabb ideje nem tartotta be. A CBA most arra kötelezi a Palócot, hogy a hálózat által használt arculati elemeket, logókat a szerződésben foglaltaknak megfelelően távolítsa el.

A közlemény leszögezi,a Palóc 80 egysége a saját bérleménye vagy tulajdona, így azok további működésébe a CBA-nak beleszólási joga nincs, jövőbeni megvásárlásukra, üzemeltetésükre sincs mód.

A gazdálkodást a Palóc Nagykereskedelmi Kft. önállóan folytatta, abba semmilyen szerepet nem játszott a CBA franchise rendszergazdája-  szögezte le a CBA.

A Palóc Nagykereskedelmi Kft-hez, mint régiós központhoz csatlakozó franchise partnerek további zavartalan ellátásának megszervezésén most dolgozik a CBA.

Mint a nap folyamán megírtuk, a hat keleti megyét összefogó regionális központnál csődközeli a helyzet, holnap reggel bezárnak a CBA üzletlánchoz tartozó Palóc Nagykereskedelmi Kft. üzletei.


Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.