galéria megtekintése

„Ami megtörtént Párizsban, az itt is megtörténhet"

7 komment


F. Gy. A.

Pelczné dr. Gál Ildikónak nyilván esze ágában sem volt riogatni Gmail-felhasználó honfitársait, amikor ismertette velük, milyen döbbenetes hírek láttak napvilágot tegnap. Tudniillik, hogy a 2015. november 13-i párizsi merényleteket elkövető terroristasejt több tagja is hosszabb-rövidebb ideig Magyarországon tartózkodott.

„Az illegális bevándorlók közé vegyülve három, az Iszlám Állam által kiképzett katona érkezett Magyarországra tavaly ősszel. Az algériai származású Omar Mostefai, az ugyancsak algériai származású Samy Amimour, valamint a marokkói származású Foued Mohamed-Aggad egy zuglói hotelben húzták meg magukat".

A fentiekből is látszik, írja később, hogy a bár a brüsszeli elit (amelynek ő, EP-képviselőként nem tagja) határozottan tagadja, az illegális bevándorlás és a terrorizmus között összefüggés van. A terroristák tudatosan kihasználták az ellenőrzés hiányát. A merénylők itt jártak köztünk.

 

„Ne áltassuk magunkat, ami megtörtént Párizsban, az itt is megtörténhet. Nem kockáztathatjuk Magyarország jövőjét!" - írja végül Pelczné dr. Gál Ildikó, majd felszólítja olvasóit, hogy mivel a biztonság mindenkit megillet, és ezért nemzeti ügy a népszavazás, szavazzanak nemmel.

Elképzelem, amint a kormány számára kedvező eredménnyel zárult népszavazás másnapjától a megszűnik a határokon az ellenőrzés hiánya, azaz a rendőrség, a TEK és a titkosszolgálatok attól fogva azt teszik, amit eddig is tenniük kellett volna, hogy a merénylők ne járhassanak itt köztünk.

Csak ezen múlna?

Nos azt hiszem egyet kell értenem Brüsszel hazai kritikusaival. Egyeseknek ott tényleg elgurult a gyógyszerük, elment a józan eszük és nem sok fogalmuk van a valóságról.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.