galéria megtekintése

Gyáva

15 komment

A szerk.


Jegyvásárlás és minden más tevékenység közben terrortámadás éri a buszpályaudvart – ezekkel a szavakkal vezette fel Hajdu János TEK-főnök a miniszterelnöknek bemutatott késő esti színjátékot. A terrorelhárítás valószínűleg felháborodva utasítaná vissza megfogalmazásunkat, hiszen komoly gyakorlatot tartott. Ám a kommandós technikákat a legritkább esetben szokták a nyilvánosság és külföldi vendégek előtt bemutatni. Éles helyzetben épp az ellenség számára váratlan, ám jól begyakorolt eszközök jelentik a legfontosabb előnyt. Ezt a nyilvánosság beavatása csak veszélyezteti.

Azt is írhatjuk, ha a törvényeket betartják, nem tartozik ránk, hogyan készülnek megvédésünkre a fegyveres testületek, mi megbízunk abban, hogy jól szolgálnak minket.

Az viszont a nyilvánosságra tartozik, hogy ki rendelte el a Norvég Civil Támogatási Alapból támogatott szervezetekkel szembeni soron kívüli kormányzati ellenőrzést. Ezt nemcsak szerkesztőségünk gondolja így, de a magyar igazságszolgáltatás is. Jogerős ítélet van róla. A kormány mégis másfél évig várt, hogy az erről szóló bírói döntésnek eleget tegyen. A hatalom ennyire becsüli az ország törvényeit.

 

De végül kiderült, mit próbáltak 2014 májusa óta titokban tartani: azt, hogy maga Orbán Viktor rendelte a civilek megleckéztetését.

A kormányfő meztelen.

Orbán Viktor szereti magát bátor szabadságharcosként bemutatni ország-világ előtt. Valójában gyáva.

Másokkal végezteti a piszkos munkát, legyen szó népszavazások megakadályozásáról, civilek megfélemlítéséről, választói csoportok felhergeléséről vagy éppen a Felcsút környéki földek és ingatlanok felvásárlásáról. Rendszerének elsődleges feladata, hogy eltitkolja Orbán Viktor aláírását, amellyel a hatalom aljas húzásait elrendeli. Ő a metróban játssza el a terrortámadásra is felkészülő bölcs vezetőt, az apparátusa pedig letagadott utasítására ver le fegyvertelen, békés civileket.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.