Kerényi elvesztette a kapcsolatát a valósággal

Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott a Népszabadságnak adott minapi interjújában egy világméretű liberális diktatúra megvalósulásáról beszélt, amelyről szerinte „jeles szerzők állítják, hogy ez majdnem olyan diktatúra, mint a náci és a kommunista volt.” A Liberálisok szerint jeles szerzők biztosan nem ismerik a „liberális diktatúra” fogalmát, a paranoia tüneteit annál inkább.

Önmagában nem tartjuk meglepőnek, hogy az MSZMP-től az MDF-en át lényegében minden politikai oldalt megjárt Kerényi kizárólag világméretű összeesküvésben képes gondolkodni, azt azonban igen, hogy ezt továbbra is miniszterelnöki megbízottként teszi. Egészen biztosak vagyunk abban, hogy az összeesküvés-elméletek fennhangon való terjesztése nem járul hozzá „a felelős közjogi gondolkodás” megteremtéséhez. Ezért arra kérjük Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy a kormány komolyságának megőrzése érdekében mentse fel Kerényi Imrét tisztségéből.

Magyar Liberális Párt

                                                                 ***

A Fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját. A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a meg nem rendelt kéziratokat rövidítve és szerkesztve közölje a lap nyomtatott vagy online változatában.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.