Blogkóstoló

Frigyes a „Jobbikbűnözésről”, a hivatkozott jogszabályok a kóstolóba nem fértek bele, de a blogban (http://frigyes.nolblog.hu/ archives/2010/09/02/A_BTK_157-a_s_a_ jobbikbnzs/) a kipontozott helyen olvashatók: Alapvető probléma, hogy a Jobbik CSAK etnikai alapon tesz különbséget bűnöző és bűnöző, segélyezett és segélyezett, munkanélküli és munkanélküli, illetve nagycsaládos és nagycsaládos között.

És CSAK a roma származás okán, CSAK a roma származáshoz rendelne CSAK szankciókat, joghátrányokat és negatív jogkövetkezményeket. Mindezt egyértelműen, félreérthetetlenül nyilvánvalóvá tette Szegedi Márton, Szegedi Csanád és Vona Gábor, mikor megfogalmazták a „közrendvédelmi telep”-re vonatkozó javaslataikat. Ez nem más, mint APARTHEID. És a Jobbik javaslata véleményem szerint felvetheti a Btk.

157. § szerinti tényállás elkövetésének gyanúját, miszerint: (...) Úgyhogy véleményem szerint innentől kezdve a rendőrségnek, az ügyészségnek és a Belügyminisztériumnak KÖTELESSÉGE lenne Vona Gábor, Szegedi Csanád és Szegedi Márton ellen büntetőeljárást kezdeményezni – lehetőleg az őrizetbe vételük és előzetes letartóztatásuk mellett –, illetve a Jobbik és a Gárda feloszlatását kezdeményezni-elindítani!

Úgyhogy várom azt, hogy mikor kerül kiosztásra az a bizonyos két pofon, amit a Zsebcézár ígért a szélsőségeknek – többek között annak a prenáci Jobbiknak és a Gárdának, mely a FIDESZ politikai szövetségese az önkormányzatokban.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.