Levélturmix

A Digi Kft. egyik napról a másikra minden előzetes információ nélkül megszüntette az orosz tv továbbítását a kábel-tv szolgáltatásában. Érdeklődésemre az ügyfélszolgálaton azt válaszolták, hogy nem volt rá igény. Megjegyzem, hogy mindemellett van spanyol, olasz, görög, kínai, román, francia, olasz nyelvű adás, csak pont az orosz nyelvűre nem volt igény. Én mint előfizető semmilyen igényfelmérésről nem tudok a Digi Kft.-nél a csatornakiosztással kapcsolatban.

Gál Attila

Budapest

Az április 11-i Mozaik oldal apró hírei közé elrejtve tudatták, hogy etnikai csoport elleni erőszakért a Baranya megyei Bíróság jogerősen elítélt öt személyt, ráadásul ötük közül hármat letöltendő szabadságvesztésre. Emlékeim szerint ilyen eset húsz éve, a rendszerváltás óta nem történt. Nem az, hogy etnikai csoport ellen erőszakot követtek el. Olyan történt már nagyon sokszor. Hanem arra nem volt még példa, hogy ilyen cselekményért elítéljenek valakit, ráadásul úgy, hogy ki is mondják, hogy etnikai csoport elleni erőszakért szabták ki a büntetést. Ez új korszak nyitánya lehet a magyar demokrácia történetében.

Válas György

Budapest

Kivágó Iván Györgyné ellen - állambiztonsági elhárító múltja miatt - habzó szájjal indítottak támadást a magukat tisztalelkűnek képzelő politikusok. Én inkább féltem ezektől a politikusoktól az országot, mint azoktól, akik szakszerű munkával az államvédelem munkáját végzik - ellenségkép nélkül. Akinek csak politikai ellenségképe van, attól kell igazán félteni a sokat hivatkozott szegény hazát. Végezetül két kérdés: Épeszű ember elhiszi-e, hogy a rendszerváltás után teljesen új - az új (kapitalista) rendszerhez hű (?!) emberek vették át a szakmai munkát az elhárításnál? Honnan voltak ilyenek?

Salga István

Budapest

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.