A célpont: Ön

A kedves olvasónak nem kötelessége a magyar sajtó aljáig letúrni, de nekünk igen, hogy tájékoztassuk arról, amit tudnia kell, ami a bőrére megy. Igyekszünk szárazon és tömören érzékeltetni, hogy az uszítás célpontja mindenki, aki nem áll az uszítók pártján.

"Sokadszor leírom, mert az aljas hazugságok is égig érnek: akkor kezdődött minden, amikor a zámolyi gyilkos cigányokat egészen Franciaországig menekítették egy beteg eszme képviselői." Ez olvasható a Fidesz vezetőihez legközelebb álló publicista cikkében. És valóban, ő ezt sokszor leírja, és ugyanezt kampányszerű gyakorisággal leírják az Orbán Viktor által ajánlott, illetve a mögötte álló lapokban is. A zámolyi gyilkost tizenegy évre ítélték, soha nem járt Strasbourgban, a folyamatos fenyegetések és támadások elől Franciaországba menekülő negyven ember közül kettőt gyanúsított a rendőrség kisebb súlyú bűncselekménnyel és a franciák számára nem meggyőző bizonyítékokkal.

Rég bebizonyosodott, hogy a kiskunlacházi kamaszlányt nem ölhették meg azok a romák, akiket a sajtó alján gyilkosokként kezeltek, s akikre tekintettel a nép haragját a polgármester vezetésével a romák ellen igyekeztek fordítani. A sajtó fent említett részében mégis, következetesen a "cigánybűnök" között sorolják fel az ügyet, és azt sejtetik, hogy a rendőrség a gyilkos romák védelmében szabotál.

Az egész zalalövői roma közösség ellen véres bosszút hirdettek szerte az interneten, miután "a" cigányok által elkövetett "magyarverésnek" állítottak be egy mobillal fölvett bűncselekményt (melynek gyanúsítottjai között egyébiránt nincsenek romák).

Egyes nógrádi településeken éjszaka romák vigyázzák az utcáikat, mert a tatárszentgyörgyihez hasonló támadásoktól tartanak. "Nincs tudomásunk arról, hogy a romák felfegyverkezve járőröznének" - nyilatkozza a rendőrségi szóvivő abban a lapban, mely "fegyveres roma bandáknak" minősíti a családjaikat féltő járőrözőket.

A fent idézett publicista sokadmagával azt sulykolja olvasótáborának, hogy a bűnök mögött rendre cigányt, a cigány mögött rendre bűnt találunk. A bűnös cigány mögött meg ott áll a főbűnös: a beteges, "idegenszívű", "ballib" szellem és hatalom. Sapienti sat.

Sorozatban jelennek meg "elemzések" arról, milyen kicsi a valószínűsége annak, hogy a cigányokat ért támadássorozat mögött fajgyűlölők állnának, mennyivel valószínűbb, hogy idegen titkosszolgálatok járatják le az országot, kormánypárti brigantik terelik el a figyelmet a bajokról, és hozzák rasszista hírbe a magyart...

A Fidesz közvetlenül azzal az otromba hazugsággal csatlakozott a kampányhoz, hogy a kormány "etnikai alapon felmentést ad a bűnelkövetőknek".

Minden hiteles tudósítás tüntetésről, gárdavonulásról, minden internetes tapasztalat megegyezik abban, hogy ahol cigányoznak, ott zsidóznak is. A Kurucinfón a "zsidóbűnözés" példatárára éppúgy rá lehet klikkelni, mint a "cigánybűnözésére".

A cigányság köztes célpont. A rajta áthaladó lőszernek az a végső rendeltetése, hogy a "beteg eszmék képviselőit", az "idegenszívű" szellemi és politikai tábort találja el. Kedves olvasóink többségét. Tudjanak róla.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.