Rólunk

- Köszönetet akarok mondani azért a kedves figyelmességért, hogy mint régi előfizetőnek - bár a lapot férjem halála miatt anyagi meggondolásból lemondtam - Önök egy hónapig díjmentesen eljuttatták nekem a Népszabadságot. Nagyon jólesett, köszönöm! További sikeres munkát kívánok.
Tipary Gáborné

- Március 7-i számukban, az Akit Kirgiznek neveztek című cikkükben az egyik dátum helytelenül szerepel. A Szálasi-kormány nem 1945. október 16-án alakult meg, hanem 1944. október 16-án. Ettől függetlenül elégedett vagyok lapjukkal. Több éve előfizető vagyok, televíziós újságíróként sok információt gyűjtök belőle riportjaimhoz.
Molnár Zoltán

- Gratulálunk Móricz Simon felvételéhez, amit a Vesztesek napja című cikkhez (március 10.) csatoltak. Ennél hitelesebben visszaadni egy többek által összehozott drámai pillanatot elképzelni sem lehet. Itt valóban arról az egy pillanatról van szó - ha egy másodpercet siet vagy késik, az eredmény már egészen más. Így olyan, mint egy Munkácsy-festmény, amihez a figurákat fáradságos munka árán állították volna be. De itt másról, a fotós ráérzéséről van szó. Még egyszer gratulálunk, ha a sajtófotódíj jelölése aktuális lesz, gondoljanak erre a felvételre (akkor is, ha ez a szituáció egyes személyeknek kudarc).
Dr. Bánhegyi család

A telefonügyeletre érkezett:

- Szeretném, ha több teret kapnának az olvasói vélemények. Inkább vagyok kíváncsi az egyszerű emberek véleményére, mint a szakértőkére, politikusokéra.
Szeretem a lapot, de nem volt szép, hogy nem jelentették be az áremelést az utcai értékesítésben.

- Nagyon egyetértek a vagyonadóról szóló olvasói reagálással (Sárdy György, Levélturmix, március 11.). Azokat büntetik, akik legális jövedelmükből kuporgatják össze házuk korszerűsítését - így értéknövekedést?

- A Petrovics Emillel készült interjúban (március 7.) a C'est la guerre című opera címét hibásan, q-val írták.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.