Wunderbaum

"Munkatársaimmal együtt kellemes ünnepeket és sikeres, boldog új évet kívánunk!" (Tetszőleges bt., kft., z-, avagy nyrt.)

Jönnek a jó kívánságok, csőstül, ahogy szoktak, őszintén, egy maillista közepére van szórva a nevem, pötyörög szaporán az inboxba, egyik a másik után, hogy rohadna meg az összes péeres vagy píáros, különösen karácsonykor, csuklóból trash, persze, mit kezdjen az ember az információ nélküli bitekkel, kellemes és boldog, sikerekben gazdag, persze, szeret engemet, tiszta szívébül a Turbószopó Bt. meg a Gizda Kft. is, legott, mennyi jóságos keresztény, mennyi szakrális hagyomány, nem elég, hogy hagyomány, még szakrál is, mennyi, menynyi, mennyi, ahogy a nóta mondja, Máté Péter, és záporozik a papírhulladék offline, a harmadosztályú grafikusok odafreehandelt fenyőágaival, milliom állami izé, képvisellő, szenátor meg alispán is szeret engemet, sírni volna kedvem, fussa a költségvetési hiányból elsőbbségi, ajánlott szeretetre, ahogy mindig mindenre, definíció szerint, legalább a fölösleges Magyar Postát eltartják, ők legalább nem sztrájkolnak addig. (Miközben persze orosz rulettet játszanak a tarifális partnerek, de egyikük folyton homokba dugja a fejét, aztán pofont kap az élettől, amiért betlizett, és jelentős kihívásokkal néz szembe, bár ez joggal tűnhet utólagos szerecsenmosdatásnak, az EU tagországainak átlagához képest.) Naturális misztikum suhan át az éteren, tényleg, meg ne hatódjak.

Egyre sűrűsödnek a Bud Spencer-filmek a tévékben - a közeledő, sőt közelgő ünnepkör legbiztosabb jele, meg se néztem, idén mikor és melyiken lesz a Bunyó karácsonyig, azon mindig elérzékenyülök egy csöppöt, azt a jellegzetes kicsit vállra, kicsit nyakra adott, lassú, szinte szeretetteli sallert senki más nem tudja, csak Carlo Pedersoli, miszerint Bud Spencer, a nagy olasz színész, az abból fakadó könynyed, légies hátraszaltót pedig csak az ő kaszkadőrei, lám, a keresztény hagyomány mégis él, éldegél, törékeny termetét a töke.

Kellemes, Populizmus- és Sajtómentes Ünnepeket és 14. Havi Új Évet Kíván a Dunántúli Áfész. Azonnal csökkentsék az élő ponty terheit! (Egyébként nagy sebességű, redundáns adattárolási megoldásra is alkalmas hálózati háttértártároló egységet szerettem volna a fa alá. De hát nem eszik olyan forrón a normand - krétás kiírás egy árusnál - fenyőt.)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.