Hogyan kell vonzani a pénzt?

„Második napja bőségfrekvencián rezgek, ahogy egy reménybeli nagyon gazdagtól elvárható. Sőt már egy plázában is válogattam a legdrágább cuccok között, aztán jól nem vettem semmit, ahogy a szemináriumon tanultam. De a bankszámlám csak nem akar hízni. Nekem valamiért nem működik ez a pénzmágnes-dolog."

Ezt írja Fekete Gy. Attila a Népszabadság szombati Hétvége mellékletében, de alighanem benne van a hiba. Mert az úgynevezett pénzmágnes-szemináriumon, csekély 17.970 forintért mindent megtett az előadó, hogy megtanítsa a hallgatóságnak, miként vonzhatják magukhoz a pénzt. Ráadásul az eseményen részt vevő kollégánk is nagyon igyekezett.

„Túltettem magam a problémalapírásos átverésen is. »Mindenki írja le, milyen gondjai, bajai vannak«, kérte az előadó. Leírtuk. »Akkor most mindenki tépje össze a problémalapot apró darabokra, és dobja bele ebbe az edénybe«, szólt az utasítás. A meggazdagodásért bármit. Az előadó szerint ezzel megszabadultunk a problémáinktól. Mert a dolgok fejben dőlnek el... Este azonban otthon szembetaláltam magam néhány, reggel hátrahagyott problémával, amelyek viszont nem tudták, hogy már kidobtam őket."

További részletek a Népszabadság Hétvége mellékletében!

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.