Uj Péter: Szájhős nőfaló lecsókolbásszal

„Ott bántotta, ahol a legjobban fájt neki: almacsutkát tett keresztlánya zoknijába. Úgy látszik, terve sikerült, mert Zsolt nagyon nagy haragra gerjedt.” (Valovilag.hu) 

„A nyugiszobában szexelhetnek, nagyon jó kanapé van, kétszemélyes kanapé, ahol ketten szexelhetnek egymással vagy külön-külön, de van egy egyszemélyes fotel, ahol ugyanebben az időben egy egyszemélyes ember egyedül is tud szexelni.” Vegyvédelmi (Vévé) Attila, szakértő a Blikknek

Vízválasztó mérföldkőhöz érkezett egy új korszak hajnalának küszöbe, nem túlzás azt állítani, nemzeti mércével mérve is. Nem szeretem a Nagy Szavak Bennem Megbúvó Emberét, de itt és most egy kis hungarikumnemzet mutatja meg a világnak. Hogy micsodát (!) is, arról majd a későbbiek során, lecsókolbász formájában.

Eldördült a képletes startpisztoly, hogy nagy nyilvánosság előtt, üzletszerűen kezdetét vegye az országos méretekben is figyelmet keltő villalakás a kamerák kereszttüzében. Egy bízvást médiatörténetinek nevezhető, minden szempontból parádés pöcslóbálás indította az ezentúl napi huszonnégy órában hömpölygő luxusbörtönsagát.

Kiről derül ki elsőként minden kétséget kizáróan, hogy korábbi múltjában expornózott? Talán ez a kérdés izgatja most legjobban sokat szenvedett népünket.

Nehéz, szinte lehetetlen ilyen sok, zavarba ejtően színes egyéniség közül kiválasztani a mindenki számára legszimpatikusabbikat.

Vévéhat Aurélió Zárójel Huszonkettő Zárójelbezárva, a saját bevallása szerint embékettes (sick!) labdarúgásbeli sportmúltat kamuzó szájhős nőfaló csődör? A barátai szeme láttára vette el egy lány szüzességét!

Vévéhat Férfifaló Csárlott, aki saját bevallása szerint számszerűen több lecsókolbászt fogott, mint kilincset? Alexa, aki saját bevallása szerint nagyon szereti a szexet, a pasikat, a dugást és az erotikát, és szeretné végre túllépni a határait?

Gyúrós Lusta Dög Józsi, aki saját bevallása szerint szerelmes a saját testébe, imádja a szexet, a csajokat, az erotikát, kefélni, hegeszteni, varrni, szúrni, cölöpöt verni, döngölni, hetyegni, kufircolni, üzekedni, kopulálni, koitálni, közösülni, de az sincs ellenére adott esetben, hogy ha leszopják?

Friss beköltöző Dorka, aki saját bevallása szerint?

És még sorolhatnám a bőség zavarát, saját bevallásom szerint.

Az RTL-nél már alighanem égnek a forradalmi applikációk, amelyek segítségével korszerűen szavazni lehet. Apropó, szavazás. Adódik itt néhány aspektus, amelyet talán hiba lenne nem megfelelő mélységben figyelmen kívül hagyni. Az időzítés kérdése elemzőileg feltűnően aggodalmas rögtön: nem-e lehet, hogy az értékközpontúsággal homlokegyenest ellentétes tábort gyarapító médiaelit újabb támadása lapul a nagy költségvetésű figyelemelterelés mögött? Nem-e a rezsicsökkentésről akarják el-e terelni így azt a bizonyos figyelmet? Mintegy kihúzni a precedens nélkül álló népbarát intézkedéssorozat méregfogát? Nem beszélve a családi adókedvezményről. Ha igen, akkor egészen más a leányzó fekvése.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.