Az igazi baj

December 9-én azt írta a Népszabadság, hogy Belénessy Csaba, az MTI volt vezérigazgatója kevesli a tavalyi munkájáért járó 4,8 millió forint prémiumot.

Nem ez a baj a volt MTI-vezetővel. Hanem ez:

„Nem tudom, mire jó – már bocsánat – holokausztrivalizálást rendezni. Tény, hogy volt zsidó holokauszt, volt örményholokauszt, volt ukrán holodomor és még sok más. A világtörténelem tele van népirtással. A magyarság Kárpát-medencei beolvasztása is az. Lassú halál, de halál” – írta december 18-i Facebook bejegyzésében Belénessy Csaba.

Szegő (a szerző) II. tétele szerint teljesen felesleges a Jobbikra szavazni, ugyanis a Fidesztől is megkapjuk ugyanazt vagy majdnem ugyanazt – különös tekintettel az oktatásra, a kultúrára, az ideológiára, a történelemszemléletre és általában a politika szimbolikus részére. Íme, egy példa.

Semmi sem indokolja Szegő II. tételének felülbírálatát.

Szegő Péter

A Fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját. A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a meg nem rendelt kéziratokat rövidítve és szerkesztve közölje a lap nyomtatott vagy online változatában.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.