Jutalom

Lapunk december 9-i számában cikket közöltünk Belénessy a jutalmát reklamálja címmel. Erre reagálva Belénessy Csaba azt kérte, hogy a prémiu ma ügyében a Közszolgálati Közalapítvány elnökéhez írt levelét közöljük le, ebből ugyanis szerinte kiderül, hogy nem a prémiuma összegét kifogásolta, hanem a munkája értékelésére volt kíváncsi.

„Tisztelt Elnök Úr!

Megkaptam leveledet, amelyben értesítesz, hogy a Közszolgálati Alapítvány Kuratóriumának döntése alapján a 2013. évi MTI-vezérigazgatói prémiumom 65%-át vagyok jogosult felvenni. Mivel a testület 2012. április 18-ikán kelt határozata tételes, mérhető és így objektívmódon értékelhető feladatok teljesítéséhez kötötte a 2013-as prémium kifizetését, légy szíves ismertesd velem, hogy az előterjesztésed szerint a felsorolt és „beárazott” tételek közül melyeket és milyen arányban nem teljesítettem, vagyis miként alakult ki a 65%-os kifizethetőségi arány.

Budapest, 2013. július 24.

Szívélyes üdvözlettel: Belénessy Csaba”

 

A Fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját. A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a meg nem rendelt kéziratokat rövidítve és szerkesztve közölje a lap nyomtatott vagy online változatában.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.