Uj Péter: Sz. L. B. (A Szájcsak Norisz és a Szájcsárlsz Bronzon)

A borostás Lázár beszólt Csányinak, amiért az korábban beszólt neki egy korábbi beszólása miatt. Ugrásszerűen fejlődik a hazai beszólásszcéna, vagy ahogy igazán szellemes és fiatalos szerzők szokták írni: a szájkarate. (Csak aztán nehogy cicaharccá fajuljon.) Magyarország jobban emberkedik, lassan megtelik a kultúr előtti tér.

Ahogy itt a Szájcsak Norisz és a Szájcsárlsz Bronzon verbális félköríves fejrúgásait elnézzük, lesz min szórakozni a következő hetekben.

Lendületes lepolipozással indultunk az első menetben, ekkor még csak méregette, kóstolgatta egymást a két fiú, aztán jött egy óvatos oligarcha, majd Csányi elengedett egy kemény trafikmutyit testre, és most ez a szép uzsoráskombináció.

Most megint Csányi jön, alig várom – már csak egyet kell aludni! – a féléves gyorsjelentést, hogy még a szerb leánybank céltartalék-fedezettségének mértéke előtt lesz a hivatalos közleményben a „Lázár János nagyon helyes fiú, úgy néz ki, mint akinek a szájában felrobbant a fogkefe, az OTP igazgatósága ezúton kíván neki minél rózsaszínebb bőrtangát a következő Budapest Pride-ra” mondat vagy csak a konszolidált eredménylevezetés lábjegyzetei után.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség következő sajtótájékoztatóján Lázár János, miután a befagyott uniós pénzek olvasztgatásáról morog valamit kedvetlenül, újságírói kérdésre vidáman megjegyzi, hogy „Hülye Csányi, hülye Csányi, beee, uzsorásoligarchapolip-köcsög!!”, majd azt javasolja az OTP elnök-vezérigazgatójának, hogy pattanjon föl a szopórolerra, mert úgyis olyat tesznek alá, hogy az is lefekszik, akinek elmeséli.

A válasz az MLSZ sajtóközleményében érkezik. Az Országos Sajtószolgálatnál megjelent anyag címe: „A rák egye ki Lázár János szívét”.

Lázár János következő nyilvános szereplésén F*ck Csányi feliratú pólóban és baseballsapkában jelenik meg egy ghettoblasterrel a vállán, és a közönség meglepetésére „Ez neked szól, Polip, yo!” felütéssel előadja a Bëlga zenekar Sz. L. B. (Szét leszel baszva) című számát.

További kellemes eszkalálódást kívánunk minden kedves olvasónknak.

Lázár János sajtótájékoztatóra érkezik
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.