A nagy összeesküvés

Az egész egy ismeretlen fehér házi tanácsadó ötlete volt. Egy teljes napig győzködte az elnököt Camp Davidben: délelőtt a válságról beszélt, sok adattal alátámasztva, hogy reménytelen a helyzet: a szövetségi költségvetés tarthatatlan, a gazdaság kipukkadt. Aztán a hadseregről mutatta ki, hogy vészesen leromlott, a légierő gépei felszállni is alig képesek; a flotta pedig már jó ideje egy vicc.

De különben is, lassan száz éve véreznek az amerikai fiúk újra meg újra több ezer kilométerre az otthonuktól olyan dolgokért, amelyekhez semmi közük. Ha nagy áldozattal elviszik valahova a szabadságot és a demokráciát, elsőként őket utálják, lövik érte. Hát kell ez nekünk? –kérdezte.

A külügyminisztert és a nemzetbiztonsági tanácsadót már az elnök győzte meg. A kongresszus két házának elnökei, a demokrata és a republikánus vezető is viszonylag egyszerű ügy volt. Még néhány képviselőt és pár szenátort kellett felhívni különböző ígéretekkel – egy kis támogatás itt, egy elnöki látogatás ott, egy fehér házi meghívó amott –, és a kongresszus rendben is volt.

Másnap reggel az Air Force One már fel is szállt az elnökkel a fedélzetén. Párizsban három órát töltött az Élysée-ben. Rámutatott, hogy már Voltaire és Rousseau is. Aztán Napóleon (persze Talleyrand, Fouché meg a marsallok), Lajos-Fülöp, aztán Guizot, Thiers, Poincaré, Clemenceau, De Gaulle, Pompidou, Mitterrand. A francia elnök rögtön átlátta, hogy ha be akar kerülni ebbe a fényes társaságba, rá kell bólintania a tervre.

Az orosz elnök viszont rezzenéstelen arccal hallgatta végig, hogy Nagy Katalin meg I. Sándor, a Győző, II. Sándor, a Felszabadító, II. Miklós, a Mártír, nyilván Lenin, mellettük Puskin, Turgenyev, Tolsztoj… Amikor azonban az elnök azt mondta, hogy „de hát tudjuk, hogy Ön is, már jó ideje…”, szélesen elmosolyodott, és ezzel Moszkva egyetértése is megvolt.

Berlinben elég volt rámutatni, hogy a német történelem nagyjai közül csak egyvalaki nem. Így a német kancellár nem tehetett mást, mint hogy beadta a derekát.

A Kínai Kommunista Párt Politikai Bizottságának a rendkívüli ülésén csak kivette a zsebéből és felmutatta az összehajtott cédulát, amin a PB érintett tagjainak neve szerepelt. Azonnal megszavazták, hogy Kína is támogatja a tervet.

A brit miniszterelnök végighallgatta az elnököt, aztán felállt, melegen megragadta a kezét, és felkiáltott: „Drága barátom! Végre! Mi már azóta tudjuk, hogy ez a megoldás, amióta G. B. Shaw 1923-ban megsúgta Lord Beaverbrooknak. Ez a meggyőződésünk csak megerősödött, amikor India fellázadt a birodalom ellen. Gondoltunk rá, hogy szólunk önöknek is, de nem akartuk azt az érzést kelteni, hogy őfelsége kormánya beleszól az egykori gyarmatok politikájába. Ezért vártunk, amíg maguktól is rájönnek. A többi állam ezek után már nem jelentett gondot.

Az ünnepélyes szertartásra, amit a világ összes televíziója egyenesben közvetített és az interneten is élő adásban lehetett követni, a New York-i ENSZ-palota közgyűlési termében került sor. A világ államainak nevében az ENSZ főtitkára és a Biztonsági Tanács állandó tagjainak képviselői írták alá a dokumentumot, amelyben a világhatalmat átadták az Illuminátusok/ Szabadkőművesek/Cion Bölcsei/a Kétezer Bankár/a Gyógyszermaffia/a Temple Titkos Lovagjai/Tudjuk Kik (nem kívánt törlendő) képviselőjének. Ez egy jól öltözött, ötven körüli, megnyerő arcú férfi volt, aki az aláírás után rövid beszédben köszöntötte a megjelenteket és a tévénézőket, valamint az internetezőket. Kifejezte örömét afelett, hogy a hosszú harc, aminek a kimenetele amúgy sem volt kétséges, véget ért, és biztosította a világ nemzeteit, hogy az Illuminátusok/Szabadkőművesek/Cion Bölcsei/a Kétezer Bankár/a Gyógyszermaffia/a Temple Titkos Lovagjai/Tudjuk Kik (nem kívánt törlendő) a kézhez kapott világhatalmat kizárólag az emberiség boldogulásának érdekében szándékozik felhasználni. Ezután a fotósok villanólámpáinak kereszttüzében kezet rázott a többi aláíróval, röviden integetett a kameráknak és az Empire State Building 87. emeletén levő titkos helyre távozott.

Másnap a földön megszűntek a háborúk. Az Illuminátusok/Szabadkőművesek/Cion Bölcsei/a Kétezer Bankár/a Gyógyszermaffia/a Temple Titkos Lovagjai/Tudjuk Kik (nem kívánt törlendő) beszüntették az áskálódást, és nem robbantottak ki egyet sem, hogy megszerezzék a világhatalmat. Mivel már megszerezték.

Az Illuminátusok/Szabadkőművesek/Cion Bölcsei/a Kétezer Bankár/a Gyógyszermaffia/a Temple Titkos Lovagjai/Tudjuk Kik (nem kívánt törlendő) a jól termő vidékeken ettől kezdve nem nyomták le az árakat, hogy tönkretegyék a termelőket, és így megszerezhessék a világhatalmat (mert már megvolt nekik). A rosszul termő vidékeken nem nyomták föl az árakat, hogy kiéheztessék a népet a világhatalom megszerzése érdekében (merthogy már megvolt). Így normális szinten találkoztak az árak, mindenkinek jutott minden, és megszűnt a földön az éhezés.

Az Illuminátusok/Szabadkőművesek/Cion Bölcsei/a Kétezer Bankár/a Gyógyszermaffia/a Temple Titkos Lovagjai/Tudjuk Kik (nem kívánt törlendő) ettől kezdve nem mérgezték a népeket vegy- és gyógyszerekkel meg GMO-val, mert az sokba került volna. Az emberek egészségi állapota így rohamosan javulni kezdett, jelentősen nőtt a várható életkor.

Az Illuminátusok/Szabadkőművesek/Cion Bölcsei/a Kétezer Bankár/a Gyógyszermaffia/a Temple Titkos Lovagjai/Tudjuk Kik (nem kívánt törlendő) ettől kezdve nem manipulálták az energia-, a lakás- meg a földárakat sem. Nem robbantottak ki sem tőzsde-, sem más gazdasági válságokat, mert amióta a világhatalom az övék volt, csak maguknak ártottak volna vele. Így sosem látott gazdasági fellendülés köszöntött az emberiségre.

Az Illuminátusok/Szabadkőművesek/Cion Bölcsei/a Kétezer Bankár/a Gyógyszermaffia/a Temple Titkos Lovagjai/Tudjuk Kik (nem kívánt törlendő) ettől kezdve nem rombolták a nemzeti kultúrákat, nem próbálták aláásni ezzel a nemzetek öntudatát, hogy megtörjék az ellenálló erejüket. Nem kellett, mert nem állt ellen nekik senki, ugyanis már az övék volt a világhatalom. Így példátlan virágzásnak indultak a nemzeti kultúrák.

Az Illuminátusok/Szabadkőművesek/Cion Bölcsei/a Kétezer Bankár/a Gyógyszermaffia/a Temple Titkos Lovagjai/Tudjuk Kik (nem kívánt törlendő) ettől kezdve nem üldözték azokat az újságírókat, akik le akarták leplezni őket. De nem is voltak ilyen újságírók, mert mindenki tudta, hogy az övék a világhatalom, emiatt nem is volt mit leleplezni. Minden újságíró azt írt, amit akart.

Az Illuminátusok/Szabadkőművesek/Cion Bölcsei/a Kétezer Bankár/a Gyógyszermaffia/a Temple Titkos Lovagjai/Tudjuk Kik (nem kívánt törlendő) ettől kezdve nem építettek titkos mikrocsipeket az emberekbe. Mivel a világhatalom már megvolt, baromira nem érdekelte őket, hogy kimerre jár és mit csinál. Arra meg, hogy az emberek mit gondolnak és beszélnek, a világhatalom birtokában végképp nem voltak kíváncsiak.

Azután, hogy az Illuminátusok/ Szabadkőművesek/Cion Bölcsei/a Két ezer Bankár/a Gyógyszermaffia/a Temple Titkos Lovagjai/Tudjuk Kik (nem kívánt törlendő) megszerezték a világhatalmat, példátlan aranykor köszöntött az emberiségre.

 

A Fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját. A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a meg nem rendelt kéziratokat rövidítve és szerkesztve közölje a lap nyomtatott vagy online változatában.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.