Lázár –érvek nélkül

Megdöbbentett Lázár Jánosnak a Népszabadság (2013. február 9.) kérdéseire adott válaszainak szánalmas színvonaltalansága. A távozó Simor András jegybankelnök négyéves munkájáról a véleménye az, hogy Simor nem tisztességes ember, konkrét példák helyett a válasza „nem vagyok bankár”.

Sólyom László Bernben tett kritikus állításait azzal cáfolta, hogy „sértett ember hangja,” meg hogy Sólyom „az MDF embere”, de Sólyom állításainak igazságtartalmára nem reflektált.

Sajnos nem Lázár az egyetlen politikus a mai magyar közéletben, aki efféle érveket használ: X. Y. állítása nem igaz, munkája nem jó, mert ő rossz ember; Z. Z. jó ember, tehát állítása igaz. Minősítéssel, hiteltelenítéssel nem lehet egy állítást cáfolni.

Lázár frakcióvezetőként a parlamentben elmondott utolsó beszédében ostorozta az MSZP-t és az LMP-t, mert támadják a kormányt és ebben Amerika (!) pénzeli őket. Felfogta-e, hogy kijelentésével szövetségesünket és NATO-partnerünket minősítette gonosz felbujtónak? Úgy tűnik, Lázár nem veszi észre, hogy nyilatkozataival, kijelentéseivel saját magát járatja le.

 

Budapest

 

A Fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját. A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a meg nem rendelt kéziratokat rövidítve és szerkesztve közölje a lap nyomtatott vagy online változatában.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.