Kérés a radikális jobboldalhoz

Zsidó, anti-antiszemita, filoszemita és balos-libes személyek és szervezetek folyamatosan tiltakoznak a feléledő Horthy-kultusz ellen. Elég volt ebből a vircsaftból!

Ezennel felkérem, sőt, felszólítom – a Második Világháborús Frontharcosok Szövetségét (csak van ilyen), hogy tiltakozzon annak a kormányzónak a kultusza ellen, akinek a regnálása alatt mintegy kétszázezer magyar katona pusztult el értelmetlenül a szovjet fronton! – az irredentákat, a Trianon-revíziót követelőket, hogy tiltakozzanak annak a kormányzónak a kultusza ellen, aki a regnálása kezdetén 93 100 négyzetkilométer területű országból a második világháború végére 93 000 négyzetkilométert hagyott örökül – azaz száz négyzetkilométert veszejtett el. Ő lenne a híres országgyarapító?! – az özvegyeket, árvákat, gyerekeket, unokákat, akiknek rokonait, felmenőit – több százezer embert – a kormányzó uralma alatt hurcolták hadifogolytáborba, málenkij robotra, munkatáborokba, Gulagra, akik közül százezren nem tértek vissza, hogy tiltakozzanak a Horthy-kultusz ellen! – az özvegyeket, árvákat, gyerekeket, unokákat, akiknek civil rokonai, felmenői a háborús események, bombázások áldozatai lettek –mintegy százezer ember! –, hogy tiltakozzanak Horthy újjáéledő kultusza ellen! – a Fővárosi Önkormányzat képviselőit, hogy nézzenek meg pár, az 1944–45-ös ostrom után készült fotót a budai Várról, a Duna-hidakról, a pesti belvárosról, a Pest körüli ipartelepekről, és tiltakozzanak annak a kormányzónak a kultusza ellen, akinek politikája koldusbotra juttatta az országot!

Ha önök csak egy kicsit elgondolkodnak levelemen, már meg sem kell említeni a minden civilizált emberi jogot sárbatipró, jogfosztó zsidótörvényeket és az elpusztított félmillió magyarországi zsidót.

Szegő András, Szentendre

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.