Helyesbítés és helyesbítése

Tisztelt Főszerkesztő Úr, Tisztelt Megyesi Gusztáv!

A Megyesi Gusztáv által jegyzett Fűtenek című írás (http://nol.hu/velemeny/20120505-futenek) kapcsán keresem meg önöket. A szerző írása egy sajnálatos félreértésre épít, amely egyébként szintén a Népszabadság hasábjain megjelent cikkből származik (http://nol.hu/belfold/uzemzavar_miatt_futottek). A lap egy korábbi írásában egy olvasót idézve állította, hogy a Főtáv „melegben is fűt” és „8000 ezer forintot kér a leállításért”.

Azt semmiképpen nem vitatjuk, hogy a lap olvasója ezt állította, ám ennek a valósághoz semmi köze, a fűtés leállításáért nem kér pénzt a Főtáv Zrt., még akkor sem, ha az olvasó ezt állította. Megyesi Gusztáv véleményírásának alapgondolata hibás, mivel a fűtés leállításáért nem kell fizetni a tavaszi időszakban. Az is könnyen igazolható, hogy az olvasó nem kapott ilyen tájékoztatást a Főtáv Zrt.-től, mivel minden Contact Centerrel folytatott beszélgetés rögzített.

A fentiek alapján kérem, hogy Megyesi Gusztáv írásában foglalt, a Főtáv Zrt. számára hátrányos állítást helyesbíteni szíveskedjék.

Csébi Tamás, kommunikációs vezetőhelyettes, BVK Holding Zrt.

A Főtáv honlapján a mai napig az áll, hogy „az eseti rendelkezéssel történő központi hőközponti szabályzó bekapcsolása, illetve kikapcsolása szeptember 15.–október 14., illetve április 15.–május 15. között egy alkalommal díjmentes, minden további, illetve egyéb időszakban igényelt eseti rendelkezés térítésköteles… A kapcsolás díja: 8000 Ft + áfa.” Tehát mégiscsak fizetni kell, még ha csak a második és a további alkalmak után is.

Megyesi Gusztáv

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.