Így akarták

A CIA, az FBI, a Bank of America és egyéb emblematikus oldalak után az Anonymous csoport magyarországi különítménye Hoffmann Rózsa államtitkár honlapját hackelte meg.

Az egyeztetések hiánya miatt. Szegény hackerek valamit nagyon félreértettek, vagy az „elmúlt nyolc évben” csak játékra használták a számítógépüket.

Máskülönben tudnák, az emberek arra hatalmazták fel a kormányt, amit tesz. Igen, arra is, hogy ne egyeztessen. Mert az egyeztetés megvolt, úgy hívják: választás. A forradalmárok csak végrehajtják az emberek akaratát. Az emberek pedig, akik a szociális népszavazáson a tandíj ellen szavaztak, azt akarják, hogy a Fidesz vezesse be a tandíjat, de az legyen sokkal magasabb összegű, mint amit leszavaztak. Ennél már csak azt akarták jobban, hogy a kormány változatlanul mondja azt nekik, hogy nincs tandíj. Mert ezt szeretik hallani. Hogy jön ahhoz egy hackerbanda vagy a tüntetők, hogy ezt megkérdőjelezzék? Igen, az emberek azt is akarták, hogy a kormány felkészülési idő nélkül csökkentse a felvételi keretszámokat. Mert az embereknek elegük volt abból, hogy az oktatásban a változásokat hosszú átmeneti idővel vezetik be az átkos miniszterek. A diákok kifejezetten óhajtották, hogy miután éveken át jártak felkészítőre, és az érdeklődésüknek megfelelő érettségi tárgyakat választottak, akkor pár nappal a jelentkezés előtt derüljön ki, hogy a kormány megszüntette a helyeket. Viszont mehetnek műszaki területre. Mert az emberek nem akarnak több jogászt és közgazdászt. Igaz, a kormányban szinte csak közgazdász és jogász van. Ha lenne köztük műszakis, csak egy, talán még tervezni is tudnának. Ugye, ugye. (A szerk.)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.