Szemeteszsákok

Nyílt levél Páva Zsolt pécsi polgármesternek

Tisztelt Polgármester Úr, Kedves Zsolt!

A múlt héten az egész várost elborították a parkolóórákra húzott nejlon szemeteszsákok, messziről virító szöveggel: „Megszabadultunk a GÁMÁN-tól! A parkolás újra a pécsieké. 2011. november 2-től november 7-ig a parkolás ingyenes!” Aláírás: „Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata”.

Lehet azon vitatkozni, hogy az önkormányzat saját cége vagy a várossal szerződéses kapcsolatban álló külső cég szedje be a parkolódíjakat, s hogy vajon egyfelől a parkolóknak, másfelől az önkormányzatnak hosszabb távonmelyik a kedvezőbb megoldás. Egyet nem lehet: emberek csoportja ellen uszítani! Nem tudok róla, hogy az általam egyébként közelebbről nem ismert, parkolóautomatákat forgalmazó és üzemeltető GÁMÁN Kft.-t a bíróság bűnszövetkezetként marasztalta volna el. Törvényesen bejegyzett, polgári cég. Tulajdonosai és alkalmazottai: felebarátaink, akiknek emberi méltóságát védeni kötelességünk.

Kedves Zsolt! Régóta ismerlek, Tőled korábban nagyon távol állt ez az avítt, otromba stílus!

Legyen továbbra is minden pécsi polgárral együtt közös felelősségünk, hogy ilyen „szemetes” szöveg ne szennyez hesse a város közterületeit!

Üdvözlettel:

Heindl Péter Pécs

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.