Mi kell még?

Már azon sem csodálkoznánk, ha elszürkülőben lenne Orbánék nemzettel játszó politikai „disznólkodása”. Egyáltalán nem hisszük, hogy a minapi Fidesz-kongresszus önelégült stílusának voltak, vannak vagy valaha is lesznek anyagi gazdasági alapjai.

Hacsak nem készülnek a nemzeti „birkanyírás” újabb fordulóira. Ha nem volt elég a ma dolgozó rétegek magánnyugdíjpénztári megtakarításainak lerablása, a nyugdíjakkal való és leendő sorozatos, félelemkeltéssel nyomatékosított manipuláció, az áremelkedések sunyi előidézése mint újabb pénzbehajtás, a jogállamiság helyébe lépő szörnyszülött igazgatás (médiatörvény, alkotmányozás stb.) lelket-testet romboló agresszivitása, az általános félelemkeltés, akkor mi kell még betegesen gyűlölködő, bosszúvágyó „ifjú demokratáknak” és a szövetséges KDNP-seknek?

Egyébként is mit keresnek közöttük az igazi keresztények?

Bár igaz, hogy a Vatikán is hemzseg a korrupciós ügyektől, a papság pedofilbotrányai pedig még aligha értek véget.

Nagyon nagy a baj, ha már valódi hívők is beállnak ebbe a sorba, sőt a kereszténység nevében próbálnak „igazságot” szolgáltatni.

Vigyázat! Az ítélkezők nehogy kizárólag a katolikus egyetemeken képzett jogászok köréből kerüljenek ki.

Miért hiányzik a magyaroknak ez az állandó izgágaság, az ellenfelek ellenségként kezelése, a személyes bosszúvágy politikai kiélése, ennek rossz híre Európában? Ne legyünk türelmetlenek? De hát látva látszik a gyújtogató szándék és maguk a gyújtogatók is! Mi kell még, hogy lefogjuk a kezüket, leragasszuk a szájukat? Vagy elzavarjuk őket – természetesen demokratikusan.

Bakó Ferenc Győr, Civil Kurázsi Kör

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.