Blogkóstoló

Helme emlékezteti a Való Világ 4 egynémely szereplőjének sötét és rovott múltjára (http://omg.nolblog.hu/archives/2010/12/08/Segal_utan_ujabb_gengsztert_sikerult_a_ValoVilag-ba_juttatni/): A Való Világ 4 szereplőgárdájának nagy része már nem ,,médiaszűz”, aki meg mégis, annak olyan botrányos az előélete, hogy egy fejlettebb nyugati országban egy szempillantás alatt letiltanák a képernyőkről.

A magyar underground szcénában tevékenykedő Young-G nevű rappert feltehetőleg nem sokan ismerik, pedig az elmúlt hetekben ő lett az egyik legfelkapottabb médiaceleb országunkban. Ő nem más, mint Rácz Béla, alias VV Béci, aki már több mint fél hónapja élvezi a luxusbörtön kedvező szolgáltatásait. A ,,wannabe rapper” írt az egyik zenei oldalon egy,,frappáns” bemutatkozást, aminek elolvasása után világossá válik, hogy az RTL Klub milyen szépen elhallgatja nézői elől a tényeket.

,,Zsivány kis diák voltam egész életemben. Mindig tudtam, hogy amit akarok azt valóra is, váltom! Sokat rosszalkodtam általános iskolai éveimben: loptam, csaltam, hazudtam és rendőrségre járkáltam! Hehe... Mindig valami nagyot akartam alkotni. Sokat bandázgattunk a haverjaimmal együtt és megalapítottuk azt a bandát, amiben a fiatal bűnöző gyerekek voltak a tagok! Az Ltb. (LakóTelepi Banda) nevet kapta, mert szinte mindig a lakótelepen Gangeztünk! Húúú milyen nagy volt a sok pi*na, k*rva jó bulik, zsiványkodások és behajtások!”

VV Béci a mai napig sem hazudtolja meg önmagát, a Való Világ hivatalos honlapján leírja, hogy legizgalmasabb történést akkor élet át, amikor menekültek a rendőrök elől. Facebook profilja sem arról tanúskodik, hogy egy visszafogott tánctanár lenne: egyik képén például fegyverrel játszadozik.

A Való Világ-szériában nem ő az első, akinek dolga akadt a rendőrséggel. Bűnszervezetben elkövetett kábítószerrel való visszaélésért hét év fegyházra ítélte a Fővárosi Bíróság az RTL Klub Való Világ című műsorából ismert Segalt még 2009-ben. Akkor mindenki azt hitte, hogy a csatorna tanult az esetből, s csak olyanokat futtat, akiknek makulátlan az előéletük.

Feltehetőleg az RTL-nél mindenkinek rossz az arcmemóriája, ráadásul még az archív felvételeket sem nézték soha vissza, mert VV Bécit már régebbről ismerhették. A korábban még Young-G néven futó rapper szerepelt az RTL Klub leánycsatornájának, a Cool TV-nek egyik műsorában.

Ilyenkor már egyre kevésbé hiszi azt az ember, hogy a szavazás valós jelentőséggel bír, nem pedig egy előre megírt forgatókönyvhöz birka módon asszisztálók beetetéséről szól.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.