Magasról lehet nagyot esni

Ilyen dilettáns kormányt még nem láttam! Négy éve készültek a kormányzásra, és ez lett belőle. Már nem lehet hivatkozni az előző vezetés hibáira, mert Bajnai idején az ügyek jó irányba fordultak. Most ez a kormányzás teljesen tönkreteszi az országot. Még mindig nem veszik észre, hogy a forint gyengülésével, amit a folyamatos mellébeszélésükkel részben ők maguk okoznak, a belföldi vásárlóerőt csökkentik.

Hol vannak a „kiemelkedő, mindentudó” közgazdászaik? Ők nem figyelmeztetik a „Vezért”, hogy merre tart? Bajnait lekezelték, féltették tőle a népet.

Most nem féltik? A vezérnek a legfontosabb milliárdos kiadással terrorelhárító kommandót felállítani, mikor a Ferihegyi reptéren sincs rend. Vagy csak az „Ő” biztonsága számít? Mitől fél?

Szerintem a saját irháját félti ilyen veszetten. Mert ha egyszer a nép megindul, akkor nehéz megállítani. A történelem ezt már bebizonyította.

Orbán jó, ha megtanulja: minél magasabbra kerül, annál nagyobbat esik majd. Mint nyugdíjas, én is félek a bekövetkező drágulásoktól. Persze a vezérnek mindig jut majd „szőlő és lágy kenyér”, de velünk mi lesz? Ő és környezete biztos nem olvas újságot, vagy nem érdekli a bírálat. Előttem csak az igazi ember, aki a hibáját is elismeri. Itt az idő, Orbán Viktor! Még emberré válhat(na)!

Sebő G. Zoltán

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.