Orbán munkát prédikál, de helyette nyaral

„Én maradok, fent vagy lent, de mindig maradok, mert ez nem jutalom, hanem hűség kérdése. Engem mindig meg fogtok találni a sikerben, a bajban, az örömben, a munkában. És én az elkövetkező négy évben is harcolni fogok veletek, értetek, a hazámért” – mondta Orbán Viktor május 29-én.

Ezek után kiadta a képviselőinek, hogy a parlament sok munkája miatt csak augusztusra tervezzenek szabadságot, majd családjával elment Bulgáriába nyaralni. Kb. három hétre e nagy szavak után. Jól kezdődik! Itt hagyott csapot, papot, úgymint Merkel német köztársasági elnököt, akivel találkozója volt lefixálva, Schmitt Pált, akit illett volna személyesen bemutatnia, mint köztárságielnök-jelöltet, meg a parlamentet, az árvizet, a gazdasági helyzetet, ahol egy miniszterelnöknek azért lenne tennivalója.

Meg egyébként is, mi az, hogy válság idején nyaralni megy a miniszterelnök?

Nem fél saját pártja tagjaitól, akik Gyurcsány szemére vetették, hogy válság idején Bécsbe ment egy Tina Turner-koncertre a saját pénzén? Pedig egy bulgáriai nyaralás hét főre többe kerül, mint egy koncert Bécsben…

És itt van még a vb-döntő. Nem lennék meglepve, ha a döntő időpontjában Dél-Afrikában tartózkodna. Válság ide, válság oda, a foci, az foci. S ha ott lesz, hogyan fogjuk mi megtalálni őt?

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.