Rólunk

Egyetértek Csizmadia Ervin a Népszabadság június 19-i száma Hétvége mellékletében megjelent, a Hiányzó memoárok című írásában kifejtett véleményével. Nagyon igaz, hogy a mai politikusaink többsége nem akar semmit tisztességgel lezárni. A példák közül nekem nagyon hiányzott Göncz Árpád neve, akinek életműve maga az élete. Ő volt Magyarország legnépszerűbb politikusa. Külföldön pedig a rendszerváltó demokrácia egyik legismertebb képviselője. Személyiségének varázsa magával ragadó, erkölcsisége pedig kikezdhetetlennek bizonyult.

Dr. Dömény János

Évtizedek óta vagyok előfizetőjük és hű olvasójuk. Nagyon kedvelem a feldolgozott témákat, kivétel nélkül. Sajnos, most már nem tudom megállni, hogy ne tegyem szóvá a rendszeresen előforduló elütéseket. A június 23-i szám 11. oldalán „Orszag nélkül a Fehéz Ház”. Ha szövegben fordul elő ilyen hiba, az sem helyes, de vastag főcímben azért ez elég durva.

Remélem, nem veszik rossznéven kritikai észrevételemet, de a jobbító szándék vezet. Egy ilyen patinás, jóhírű napilap nem engedhet meg magának ilyen hibát.

Mészáros Ágnes

A telefonügyeletre érkezett:

Hálás köszönet Pócs Balázsnak, hogy megírta Muszbek Katalin portréját (Halálszelídítő, június 18.), és köszönet Muszbek Katalinnak is, hogy olyan odaadóan próbál a menthetetlen betegeken segíteni. Jó, hogy vannak még ilyen emberek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.