Válság van? Marhaság!

Eldőlt a hatalom sorsa. Mi is hátradőlhetünk, végre. Aki csontvázakat fog látni a szekrényekben, az túl sok horrorfilmet néz. A Világbank ellenőrző csoportját és tárgyaló delegációját pedig el kell küldeni melegebb éghajlatra. Menjenek a görögökhöz! Nekünk semmi szükségünk rájuk.

Az a hatszázezer lusta ember pedig, aki csak járadékokból, segélyekből próbál vegetálni, menjen már el végre dolgozni! A hazai közép- és kisvállalkozások soha nem látott munkaerő-felvevő piac manapság.

Az pedig teljesen fals információ, hogy bérjárulék csökkentést igényelnének ezek a vállalkozók. Hiszen ők is tudják, ebből finanszírozza az állam a világszínvonalú magyar egészségügyet. Minket irigyel a nyugat.

Kórházainkban, rendelőinkben naprakész műszerállomány található, a bútorzatot mindig a legújabb széria megvásárlásával tartjuk karban. A műtétek esetén a 4-6 hónapos várakozási idő a betegek érdekét szolgálja, hogy legyen idejük átgondolni, biztosan szeretnék-e ezt a beavatkozást. Mert minden műtét jelentős kockázattal jár ám! A szakorvosi vizsgálatra pedig azért kell 1-2 hónapot várni előjegyzésben, mert időközben meg is gyógyulhat valaki. Ma már nagyon hasznos tanácsokat lehet olvasni a különböző természetgyógyászati magazinokban. Akkor pedig, ha bekövetkezik a gyógyulás – mindenki beláthatja – felesleges lett volna olyan sokat várni az SZTK-ban.

Hogy az MSZP- és SZDSZ-kormány 8 évi működése következtében romokban hever az ország és újjá kell építeni?

Hát ezt a hülyeséget meg ki mondta?! Ja, Orbán Viktor. Szeret nagyokat álmodni.

Mára kiderült, nekünk, magyaroknak legsúlyosabb, azonnali intézkedést követelő problémánk, sőt kívánságunk, hogy a határon túl élő ősmagyarság végre magyar állampolgárságot kapjon.

Ezt pedig a megalakuló új parlament, mint legelső lépést (!), azonnal meg fogja oldani.

Mándli Erzsébet Székesfehérvár

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.