Rólunk

Az elmúlt napokban a Népszabadság többször is Haiti szigetéről írt. Haiti azonban nem sziget, hanem a két állam egyike (a másik: a Dominikai Köztársaság) Hispaniola szigetén.

Kiss Erzsébet tanár

Hosszú szenvedély című cikkükben (január 18.) az olvasható, hogy a volt Tőzsdepalota épületének pincéjében a rekonstrukció után kiállítás nyílhat „a magyar származású, világhírű Frank Capa” fényképeiből. A világhírű fotós keresztneve azonban nem Frank, hanem Robert volt.

Velvet Endre

Amióta az eszemet tudom, (pedig az már jóval túl van fél évszázadon), a Népszabadságot és elődeit olvastam, olvasom (fizetem elő). Az utóbbi hónapokban azt tapasztaltam, hogy fokozatosan változik az újság szellemisége. Ez még belefér, mert az egyéb információk és cikkek magas színvonalúak, jó néhány újságírójuk cikkeit szívesen olvasom. De önmagában az a tény, hogy a január 18-i szám címoldalán hozzanak egy Fidesz-hirdetést, ami ráadásul enyhén szólva is nagy arányú csúsztatás, nálam kiverte a biztosítékot. Tudom, hogy ez fizetett hirdetés, de az a gyanúm, hogy törzsolvasóik fokozatos elvesztésével sokkal többet fognak veszíteni, mint amennyit ezzel és az elkövetkező hirdetésekkel nyernek.

Fehérvári István

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.