Politikai sárdobálás

Mikor ezt a levelet elkezdtem írni, éppen Komássy Ákos nyilatkozott a TV2 Mokka című műsorában. Vujity Tvrtko Komássy minden szavába belekötött, megjegyzem teljesen jogosan. Ennél tökéletesebben aligha világíthatott volna rá egy ember a politikai sárdobálás lényegére.

Komássy Ákos szokásos magabiztosságát elveszítve habogásba kezdett, ekkor kívántam, hogy bár Tvrtko beszélgetett volna pár perccel korábban egy negyedórácskát Morvai Krisztinával! Előtte pár perccel ugyanis láttam a Ma Reggel című műsorban Morvai Krisztina újabb zsidózását, palesztinozását és azt, hogy sokadjára kikérte magának, hogy ő nem rasszista és nem antiszemita. Az MTV műsorvezetői pedig nem mernek nekimenni Morvainak, hiszen válaszként maximum lezsidózza őket is, és semmi szankció nem lesz ellene, maximum meghívják két hét múlva.

Morvai asszony még azt is kikérte magának, hogy nem kérdeznek rá arra, hogy ő mit tett négy hónap alatt az Európai Parlamentben. Ismét elmondta, hogy a bűnösöknek a börtönben a helye, a mezőgazdaságot fel kell virágoztatni, védeni kell a magyar termékeket és a már jól megszokott lózungok. Nem is kellene újra meghívni semmilyen műsorba, elég lenne egy Best of Morvait összevágni és leadni. Ezt követően sokadjára levontam a tanulságokat, hogy ha minden így megy ebben az országban és a demokratikus képviselőknek (még ha jogosan is) bátran nekimennek, ám az antidemokratikusan, kirekesztően és gyűlöletkeltően viselkedő politikusoknak hajuk szála se görbül, akkor eljutunk odáig, hogy 2010 tavaszán 1 000 000 Jobbik-szavazó lesz.

Remélem, az egymillió számmal leírva elég sokkolóan fest ahhoz, hogy az emberek végre érezzék, hogy tenniük kell valamit. Nem hagyhatjuk, hogy a jövő nemzedéke sorsáról ismét önkényesen viselkedő csendőrség döntsön, a hazai cigányság pedig végképp gettókba szoruljon.

Sziklai Attila,
a nyíregyházi Societas szervezet elnöke

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.