Rólunk

- Gratulálok Ungváry Rudolf A félreértett forradalom című (október 22.) cikkéhez. Egyetemista voltam akkoriban. Azt hiszem, igaz az a mondás: „Mindenkinek megvan a saját '56-ja" - nekem legalábbis megvan. Ennyi idő elteltével sincs benne semmi felemelő, pozitív érzés. Máig sem tudom, hogy az akkori dolgok tagadásán kívül mi volt a vezéreszme, senki sem akarta a háború előtti rendszer restaurálását.
Liska László

- Köszönöm Nagy N. Péternek október 19-i, Gárdisták védelmében című cikkét.
Takáts Attila

- Október 22-én részleteket közöltek Ormos Mária történész Heteknek adott interjújából (Kádárt nem lehetett kivégezni...). Kár, hogy a „három kizárt" egyikét, Bihari Mihály közismert alkotmányjogászt, a cikkben többször is Bariként említik.
Dr. Vasass Veronika

- Komoly munkát végeznek hétről hétre az „új" magazin szerkesztői. Erőfeszítésüket méltányolom, mégis hiányolom a korábban megszokott melléklet receptoldalát. Az ételajánlatok egészségesek, érdekesek, könnyen elkészíthetőek és általában igen jóízűek voltak, sikeresen léptek túl a rántott hús, csirkepörkölt világán.
Az új magazinban szereplő „,mustban érlelt marhafartő, Otello- és rozsdamártással, tarhonyafelfújttal" vagy a „házinyúl-pástétom zölddiózselével" ételekért az ember étterembe megy. Otthon egyszerű, idényalapanyagokból készülő, ízletes ételeket főz. Kérem, a következőkben gondoljanak erre is!
Csapodi Csaba

A telefonügyeletre érkezett:

- Gratulálok a Hobó-interjúhoz (Valaczkay Gabriella: Most a hazug az igaz, október 26.) Tanulságos volt, frappáns kérdésekkel és válaszokkal. Új oldaláról ismertem meg Hobót.

- Gratulálok Debreczeni József cikkéhez (Demokratikus lócitrom, október 28.). Felvilágosító, normális, kézzelfogható.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.