Mi kutyánk kölyke

Szabó Zoltán minden szavával egyetértek (Így kormányoznátok ti!, október 5.). Kár, hogy ebben a terjedelemben nem jutott hely a saját párttársai által elkövetett hasonló cselekedetekre, mert ez nagyban javította volna Szabó Zoltán hitelességét. Talán úgy gondolta, hogy azt majd a Fidesz szóvá teszi, de szerintem ez nem helyes.

Kezdhette volna mindjárt Péccsel, a milliárd forintos, sátorponyva fedésű rendezvényközponttal, amelynek fűtése-hűtése lehetetlen, és fenntartása évi több száz millió forint. Folytathatta volna a Pécs-Pogányi Repülőtérrel, amely éppen csak arra nem jó, amire kellene, vagyis normál méretű repülőgépek fogadására. És sorolhatta volna a többi, szocialista vezetésű önkormányzat baltetteit, meg az SZDSZ-esekét.

Szabó Zoltán nem látja, hogy az általa ostorozott ostobaság, dilettantizmus, a "mi kutyánk kölyke szindróma" ellen senki nincs beoltva? Bármelyik oldalon bármikor előfordulhat.

Hány esetben fordult elő, hogy tehetséges, becsületes embereket a politika bedarált? Ezért először söpörjön mindenki a saját portája előtt!

Kászon György

Pécs

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.