Volt is, lesz is

Viszonylag békésen zajlott le a fővárosban a szeptember 5-i Meleg Büszkeség felvonulás. Már elég idős és harcedzett vagyok ahhoz, hogy ne döbbenjek meg az emberi korlátoltságon, de a felvonulás előtti hecckampány és különösen Ékes Ilona fideszes politikus "gyógyító" szándéka kicsapta nálam a biztosítékot. Elég legyen, elég volt! A politikus asszony és a nézetével azonosulók keresztényeknek hiszik magukat, önjelölt igehirdetőknek, pedig nem egyebek embertelen, istentelen, balkáni Raszputyinoknál. Jobb és értelmesebb dolguk híján folyamatosan a homoszexuálisokkal vannak elfoglalva - idétlen és nevetséges téziseket gyártanak ellenükben. Létezésüket rendre politikai hovatartozással társítják ("ezt teszi a balliberalizmus"), hiszen jobboldalon ugyebár nincs ilyesmi. Jó erkölcsünket védik ellenükben, pedig nem itt kellene.

Nem hallom viszont az igét a pornográfia, a prostitúció, a szexbiznisz káros hatásáról gyermekeink erkölcsi fejlődésére. Nem hallottam még méltatlankodásukat az utcákat elborító pucér, széttárt combú celebek újságcímlapon virító ocsmány képei ellen. Nem emelnek szót azok ellen sem, akik mindent megmutató csili-vili ribancokká teszik tinédzserkorú gyermekeinket. A melegekkel szemben persze bátran vállalják a "kihívást". Ezen a terepen nagyon bátrak, és főleg tudósok. Ezeket ki kell kezelni - mondják. Mégis hogyan képzeli, kedves Ékes asszony?! Netán Gulágokat hozna létre, netán segítségül hívná Mengele doktort, vagy a végső megoldáson gondolkozik?

A homoszexualitás nem szokás vagy divat kérdése. Nem is a lélek baja. Ösztön, genetika. Nem erkölcsi kategória. Tessék befáradni egy éjszakai klubba - a sok derék hetero milyen erkölcsös! Sok meleg ember van (több mint hinnénk). Volt is, lesz is. Legtöbbjük rendes, jólelkű, dolgos adófizető. Statisztikai tény, hogy kimagaslóan kreatív, értékes tulajdonságokkal bíró emberek. Ja, és magyarok. Anya szülte őket, apjuk is van. Évente egyszer nem átallnak felvonulni, jogot és társadalmi létet követelni. Mert elegük van a kereszténytelen, álszent papolásokból.

Kovács Sándorné

egy meleg fiú büszke édesanyja

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.