Túlszárnyalhatatlan

Nincs szalonképesebb kifejezés a Fidesz egyre durvább, szemtelenebb és hazug politizálására, mint hogy undorító. Gátlástalanul hazudoznak, vádaskodnak, sértegetnek mindenkit, aki nem a nyájukhoz tartozik. Ennek legfrissebb példája a Népszabadság augusztus 17-i számában megjelent politikai hirdetés, amelynek címzettje Bajnai Gordon, aláírója dr. Balogh Ibolya, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke.

Nehezen lehet visszafogottan minősíteni a minősíthetetlen stílusban írt irományt. Önmagáért beszél. Összehányni hetet-havat, a sukorói kaszinófalansztert szembeállítani 1,1 millió ember "megfelelő színvonalú kórházi ellátás nélkül maradásával" - lassan már Fidesz-színvonalon is túlszárnyalhatatlan teljesítmény. A Fidesz megint megpróbált találni valami kifordíthatót, amely lehetőséget kínált "a térség alkalmatlan szocialista országgyűlési képviselőinek" a támadására is, jövőbeni felelősségre vonásukra tett alig rejtett fenyegetéssel.

Sajnos, nincs okom reménykedni: a Fidesz nyolc éve mást sem csinál, mint vádaskodik, nemzethalált vizionál. A szövetség szerint Magyarországon egyetlenegy dolog sem született az elmúlt nyolc év alatt, ami jó lett volna. Se falun, se városon, sehol. Azaz, ha mégis volt valami eredmény, az a helyi Fidesz-vezetésnek köszönhető. A pénzt soha nem az állam adta, ahhoz a baloldali vezetésű kormánynak, a baloldali többségben lévő Országgyűlésnek semmi köze soha nem volt. És ezt a badarságot sulykolja a jobboldali média éjjel-nappal, és jó (köz)pénzért hirdetésként besegít - mert szólásszabadság van - a Népszabadság is.

Nekem sokat mond a reklámra tett bélyegző lenyomata is: Fejér vármegye.

Dénes Lajos

Orosháza

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.