jamborpitbull

jamborpitbull

Orbándose

Orbán Viktor Overdose vasárnapi futama előtt nyilatkozott a csodalóról. Nézzük, halljuk!

 

 

A kiegyensúlyozott tájékoztatás jegyében hallgassuk meg a másik felet is! Az alábbiakban közöljük Overdose nyilatkozatát magas rangú rajongójáról. 

- Miért tartotta fontosnak, hogy a magyar csodapolitikust megismerje még a verseny előtt?

"Mert ebből a politikusból csak egy van, egy élő legenda, szerintem mindenki boldog lehet, akinek megengedik, én is közéjük tartozom, hogy közel menjen hozzá, hogy megérinthesse, egyáltalán láthassa. Remélem, hogy ugyanúgy bekerül a nagy magyar legendák közé, mint a verhetetlen elődök közül már néhányan bekerültek. Nagy úr ez az ember. Ez a pontos meghatározás talán. Ilyen nagy úr társaságában tartózkodni: dicséretes dolog.

Szükségünk lenne több ilyen sikeres politikusra...  Az az igazság, hogy a magyar egy furcsa fajta. Ezt saját magunkon is érezzük. Lehet, hogy nem voltunk még életünkben egyszer sem a Parlamentben, és egyszer csak mondják, hogy van itt valaki, aki magyar, aki komoly ember, magyar himnuszt játszanak neki a versenyek után, amikor nyer, fölvonják a zászlót. Ilyenkor valahogy mi is benne vagyunk a történetben, ez a mi történetünk is, ez a politikus a mi fiunk is, mert hozzánk tartozik.

És abban a pillanatban (amikor ő nyer) a fél ország megmozdul, és nemcsak Magyarországról, hanem még a határon túli területekről is fognak érkezni a versenyre. Tehát olyan nép a miénk, amely annyi kudarcot szenvedett az elmúlt időszakban, hogy ha a legkisebb esélyt látja, ha a reményt látja a sikerre, akkor rögtön megmozdul, ott akar lenni, részt akar venni, sőt ha tehetne, akkor szívesen segítene is. Szerintem ez magyarázza az Orbán úr  körüli – nem fölhajtást, mert az csúnya szó -, hanem ezt a fokozott érdeklődést, és tiszteletet..."

*

Két megjegyzés ehhez a játékos kiegyenlítéshez.

1. Orbán - még ha többen a 2002-t alapul véve nyeretlen "hétévesnek" is tartják - tudhat valamit. Suchman Tamás és Szili Katalin jó egy éve már meglátogatta Overdose-t, de a kutya se emlékszik rá (biztos titokban mentek). Orbán jókor érkezett. Ezt a futamot megint ő nyerte. 

2. Overdose azt jelenti: túladagolás. No comment. 

2009.04.20 12:04

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.