jamborpitbull

jamborpitbull

Dr. NOL szórólapozik

Jelentem, jól állunk, a kissé félhülye, de azért kellőképpen rafkós Dr Nol sok-sok biztatást kap, ami jól esik az ember gyerekének. Eddig kétségkívül a pálinkás sztori volt a legnézettebb, számos visszajelzést kaptam, remélem, senki nem próbálta ki otthon a bödönös módszert.

A nyár óta sok pálinka lefolyt a magyarok torkán. Forgattunk kétszer is a Szigeten, ha valaki nem látta volna, szíves engedelmetekkel itt ajánlanám. Sajnos kimaradtak azok a jelenetek, amelyek során a fröccsös hordó előtt angol turistákat a Gyere Bodri kutyám kezdetű magyar örökbecsűre tanítom. Szilveszterkor elővesszük, ígérem. Come on, come on, Bodri, my dog, take your house... - így próbáltam magyarázni, mit is énekelnek.


Olyan is volt, hogy elhatároztam, polgármester leszek. Azt tudakoltam, milyennek is kellene lennem. Ez nagyon érdekes volt, mert találtam egy olyan hirdetést is, amelyben egy koma kampányfelkészítést vállal. Azonnal lecsaptam a műsasra:

A következő alkalommal Politikai időjárás-jelentést készítettünk, meglehetős érdeklődés mellett prognosztizáltuk azt, ami október 3-a után bekövetkezhet, igyekeztünk minden pártot belekeverni a kalamajkába, valahogy így:

Végezetül arról valamit, hogy miben mesterkedtünk legutóbb. Pénteken kerül föl a NOL-ra az a kis sztori, amelyben szórólapokat szórtunk az utcán, pontosabban a Moszkva téren. Nem másokét nyilván. Magam készítettem őket, többféle stílusban. Ezeket most ünnepélyesen a Pitbull olvasói elé tárom. A pénteki videóból megtudhatjátok, milyen eredményességgel jártam.

A szórólapok

Mindenkit szeretettel várok pénteken a noltv webhelyen.

ITT!

2010.09.29 15:09

Ajánlott cikkek

Blogger

jamborpitbull

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.