Milliókat küldtek az ellenplakátokra a Kétfarkú Kutya Pártnak

Ömlik a pénz a Kétfarkú Kutya Párt számlájára: a párt és a Vastagbőr blog tegnap jelentette be, hogy ellenplakát-kampányt indítanak bevándorlásügyben, ehhez pedig adományokat várnak. Rövid idő alatt közel kilencmillió forint érkezett, pedig csak hárommillió volt a cél.

Mi is beszámoltunk tegnap a Kétfarkú Kutya Párt és a Vastagbőr adománygyűjtő felhívásáról, mely szerint - válaszul a kormány idegengyűlöletet szító propagandájára - 50 óriásplakátot vásárolnának egy hónapra, amihez hárommillió forintra van szükségük. A párt egy táblázatot is közzétett, amelyben világosan látszanak a beérkezett adományok: volt, aki 150 ezret küldött (ennyi volt a maximum), mások pedig pár száz forinttal járultak hozzá az ellenplakátokhoz.

Plakátterv
Plakátterv
Kép: mkkp.hu

Az adatok a nap végén frissülnek, a táblázatban jelenleg közel hatmillió szerepel, a párt délelőtti összesítése alapján azonban már majdnem kilencmilliónál járnak. Az MKKP plakátötleteket is bárkitől szívesen lát.

A bevándorlásellenes plakátokat pénteken kezdték kiragasztani, szombat reggelre már többet megrongáltak. Az aktivisták azóta is aktívan festik, ragasztják a plakátokat, ebben már térkép is segíti őket.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.