Fekete-fehér esernyő lett a lázadó tanárok szimbóluma

Mutassuk meg újra és újra, hogy egy esernyő alatt állunk, és sokan vagyunk! - fogalmaztak, Sándor Mária javaslata nyomán.

A február 13-i esős, esernyős tüntetés a budapesti Kossuth téren nemcsak azt mutatta meg, milyen sokan vagyunk, akik valódi és érdemi változásokat kívánunk elérni a közoktatás területén, de rámutatott a szolidaritás, az összefogás és az együttműködés fontosságára is.

Ezért arra gondoltunk, legyen mozgalmunk emblémája egy fekete-fehér esernyő, amely színeiben utal az egészségügyi szféra dolgozóit képviselő Sándor Mária által javasolt összefogásra, egymás iránti szolidaritásra - fekete és fehér szalagok -, és egyben emlékeztet minket a február 13-án is megfogalmazott céljainkra - fogalmazott  közleményében Törley Katalin a Tanítanék Mozgalom és a Civil Közoktatási Platform akciócsoportja nevében.

A tanitanek.com-on pdf fájlban letölthető, nyomtatható esernyő sablonok találhatók, melyek segítségével könnyen készíthet bárki kitűzőt magának. Arra biztatnak minden csatlakozót, mindenkit, aki fontosnak tartja, hogy támogassa az ügyüket, hogy sokszorosítsa, terjessze, ossza meg és viselje ezeket a kis jelvényeket. - Mutassuk meg újra és újra, hogy egy esernyő alatt állunk, és sokan vagyunk! - írták a közleményben.


Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.