Alkohollal ünnepelte a párizsi merényletet a dzsihadista mészáros

Egy szemtanú szerint a párizsi terrortámadás vezetője sört ivott és marihuánát szívott a merényleteket követően.

Sky Newsnak nyilatkozó Amel Alla meg van győződve róla, hogy a november 13-i támadás első számú gyanúsítottját látta a házak előtt a barátaival a merényletet követő hétvégén.

„Láttam őt a muszlim ruháiban az épület előtt egy csapat férfival. Talán nyolcan vagy tízen lehettek” – meséli.   

A nő beszámolója alapján az Iszlám Állam nevében gyilkoló férfi nem épp az iszlám vallás előírásainak megfelelően ünnepelte az akciója sikerét. 

„Mindennap ezen az utcán járok... köszöntünk egymásnak mindenkivel. Mindennap ott ülnek, de aznap feltűnt, hogy a muszlim ruháját viseli és azt a kalapot...a többiek hétköznapi öltözékben voltak, mint mindig. Később, amikor néztük a TV-t, akkor a nővérem kérdezte, hogy nem ez az a fickó, akit valamelyik nap láttunk?”

„99,9 százalékig biztos vagyok, hogy őt láttam. Ez őrület!” – mondja a környéken lakó nő. – „Füvet szívtak és söröztek. Gyakran lógtak az utcán, ismerem őket.”

A nő később végignézte azt a többórás akciót is, amelyben a terrorelhárítás fegyveresei rajtaütöttek Abdelhamid Abaaoudon. 

„Örülök, hogy meghalt... Úgy tudom, hogy ő volt az értelmi szerzője a merényleteknek, szóval örülök, hogy meghalt, és remélem, valamennyiüket megölik.”

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.