jehu

Ünnepi aljasság

A Fidesz mindig aljas – mindig hazudik, csal és lop, rabol –, de különösen nemzeti ünnepeink idején aktivizálja magát.

Az ünnepre rendesen „földíszítették" az országot: bármerre nézünk, mindenütt hazug, uszító plakátjaikat láthatjuk. S az ország pénzéből – meg az EU-éból: hiszen ennek is, annak is elveszik „közpénz jellegét"...

Borzasztó, milyen rossz arca van az országnak! S mintha minden a hatalmat bitorló bűnszervezet kedve szerint alakulna: volt a foci Eb., most olimpiai közvetítésekkel lehet meg-megszakítani a folyamatos kormányzati uszítást – és ha ennek is vége, ráhajtanak az '56-os emlékévükre... Pont jól jön: októberig lehet vele migráncsozni.

Ez a bagázs minden ünnepünket meghamisítja, a maga ocsmány képére formálja. De nagyobb baj, hogy megmérgezi magával hétköznapjainkat is.

Történelmileg úgy alakult (...), hogy legkönnyebb dolguk augusztus 20-ával van – már csak azért is, mert jelentős egyházi segítséget kapnak gazemberkedésükhöz.

Itt van példának okádék a Hoppál Péter nevű alak. Azt mondják, ő a „kultúráért felelős államtitkár"... Megehetné a franc azt a „kultúrát", amelyért ilyen emberek „felelnek": lemoshatatlan nemzeti szégyenünk!

A már említett foci Eb., az olimpia és az '56-os „emlékév" is csak alkalom a banda szakadatlan migráncsozásához. „Természetesen" nemzeti ünnepünket, augusztus 20-át is a migráncsozás moslékába fojtja a bűnszervezet.

Szóval előáll ez az alak, ez a Hoppál, a Fidesz „kultúrájáért felelős államtitkár" – hogy enné már meg a fene az ilyen államot! – és Szent Istvánra hivatkozva, nekiáll brüsszelezni, migráncsozni.

Száradjon le a kezem, ha emiatt nyúltam volna klaviatúrához! Hát hiszen mióta csinálják – és mindenki tudta, hogy csúcsra fogják járatni az ünnepi migráncsozást...

De Hoppál megint mondott valami olyat, ami mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Hagyján, hogy előadta a fideszes kötelezőt: leszólta a „multikulturalizmust" meg az „internacionalizmust" – biztosak lehetünk abban, hogy legfeljebb halványlila gőze van arról, miről is hadovál.

De van, ami még egy fideszes kultúrostól is bicskanyitogató – úgy értem, normális országban bicskanyitogató volna! Szerinte ugyanis a migránsválság

a tatárjáráshoz hasonlítható veszély, amely ismét válaszút elé állítja Magyarországot.

Ha már válaszút, hát legyen! Ideje volna fölismernünk – jócskán megkésve, de jobb későn, mint soha –, hogy választanunk kell: tűrjük, hogy mindenféle gazemberek a hatalomból válogatott aljasságokkal és ostobaságokkal tömjék a fejünket, vagy kimondjuk már végre, hogy elég volt!

A hoppáli – egyébként állítólagos történészekre hivatkozó – aljas szándékú ostobaságot bizonyára nagyon tudná értékelni második honalapítónk, IV. Béla... De végre a mai  magyar társadalom többségének is súlyának megfelelően kellene értékelnie a hatalom egyre züllöttebb aljasságát. Tatárjáráshoz hasonlítani a mai válságot, a menekültáradatot...

Nagy szerencsénk, hogy nem mindenki tud részt venni a „tatárjárásban"!

 


Ám vannak olyanok is, akiknek életcéljuk, hogy az újkori tatárjárás hősei legyenek!

 

Egyes tatár csoportok már eljutottak a magyar határig!

A menekültek a magyar tranzitzóna közelében várakoznak, hogy bejuthassanak az országba/ Fotó: MTI-Molnár Edvárd

Tatárriasztó koponyák a magyar határon:

 

 

*

Hoppál azt is mondta, hogy „mondjuk el azoknak, akik most elfeledkeznek rólunk Brüsszelben, hogy van önazonosságunk, identitásunk, és nekünk még működik a nemzeti immunrendszerünk".

Ha működne „nemzeti immunrendszerünk", a Fidesz vezérkara már régen börtönbüntetését töltené.

Ha nem szabadítjuk meg magunkat minél előbb tőle, élve rothaszt el bennünket, rothasztja el a nemzetet a mai hatalom.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.