jehu

Izrael és Magyarország közösen küzd a gyűlöletbeszéd ellen...

Először arra gondoltam, érthetetlen Izrael részvétele a magyar „kormány” eme képmutató akciójában: csak nem fogja a mai Európa egyetlen folyamatosan, szervezetten zsidózó kormány(pártj)át gyűlöletbeszéd elleni harcostársának fogadni? De aztán…

Konferenciát szervez a magyar és az izraeli igazságügyi minisztérium hétfőn Budapesten Internethasználat és felelősség - Jogi eszközök az online gyűlöletbeszéd megfékezésére címmel - mondta Trócsányi László igazságügyi miniszter vasárnap az MTI-nek. A miniszter szerint közismert, hogy a magyar közbeszédet mennyire mérgezik egyes portálok – köztük a kuruc.info –, amelyek éppen a joggal visszaélve fejtik ki tevékenységüket.

Hát, ami azt illeti, nincs ember a földön, aki e témában kétségbe vonhatná a magyar kormány illetékességét! Hasonlóképpen illetékes a homofób és a cigányozó gyűlöletbeszéd dolgában is – csak az utóbbiakban érintetteknek nincs állami képviseletük, amellyel közösen konferenciázva szemléltethetnék híres-hírhedt zérótoleráncsságukat...

Szóval, sokáig nem értettem, miért legitimálja Izrael azt a „kormányzatot", amely teljes tudatossággal, amorális következetességgel él a rasszista hangulatkeltés mocskos eszközeivel. S nem tegnap óta: emlékezhetünk az idegenszívűzésre, bankárkomány emlegetésére, bizonyos filozófusok, művészek elleni gyalázkodásban való „kormánypárti" részvételre – és persze a félelmetesen gátlástalan fideszes (tehát „kormánypárti"!) média megannyi szennyére.

Mostanában leginkább migráncsozásban utaznak, a háttérhatalmak és Soros György sajátos emlegetésével. A migráncsozásnak is van direkt antiszemita konnotációja, amennyiben a „bevándorlást" valaminő háttérhatalmi, sorosista központból irányított, magyarellenes, tágabban nemzetek elleni akciónak handabandázza. Ebben az értelemben a folyamatos Brüsszel elleni uszításnak is van hasonló jelentése.

Az egyatáboros hívek ezt tudják, és honorálják. A Fidesz tudja, milyen indulatokra épít, milyen indulatokat erősít – szándékosan teszi. A fideszes a mai Európa egyetlen folyamatosan és szervezetten zsidózó hatalma.

Ha Izrael hivatalosan képviselteti magát a zérótoleráncsosan kémutató Orbán-„kormány" önigazoló szándékú rendezvényén, azzal mintegy harcostársának fogadja el azt a társaságot, amely erejét éppen a profi gyűlöletbeszédből, bűnbakképzésből, kirekesztő handabandázásból meríti.

De aztán rájöttem!

Egészen bizonyos, hogy a konferencián föllépő izraeliek a nagy nyilvánosság előtt fogják szembesíteni Orbánt és a Fideszt nemzetikeresztény hazugságaikkal! Szemükre vetik az ellenzék folyamatos lebérencezését, amely a magyar közélet mérgezett – jelentős részben éppen a Fidesz meg szellemi hátországa, médiája által mérgezett – kontextusában egyszerre zsidózza általában a demokratikus ellenzéket, és azokat, akiket ez az ocsmány propaganda, rendszerint sunyi célozgatással, tartóiknak sugalmaz.

A fölkészült izraeli konferenciázók nem fogják beérni a kurucgyalázó elítélésével: hatalmas bizonyító anyagot fognak előtárni a kormánypárti médiából! Még az is előfordulhat, hogy fölsorolják mindazokat a hétpróbás rasszistákat, akiket ez a kormány 2010 óta valamilyen módon kitüntetett.

Alighanem szóba kerülhet az is, amit a Szabadság téri, német birodalmi sas meggyakta Gábriel üzen az „örök magyar ártatlanságról". Talán lesz, aki elkalandozik a Don-kanyarba, fölemlegetve, mi a jelentése a Don menti hős magyar honvédelem propagandájának. Lesz, aki a „kormány" szemére veti a hivatalos megemlékezésekben is föl-fölbukkanó sajátos történelemértelmezést, 1848/49, 1944-45 és 1956 eseményeinek egyetlen láncként beillesztését a már említett hős magyar honvédelembe... Nem biztos, hogy értékelni fogják a doni munkaszolgálatosok „hősi áldozatkészségét" honoráló Magyar Ökörség Díjat..!

Holnap estig sorolhatnám, mi mindennel készülnek a konferenciára a meghívott/delegált izraeli részvevők.

Ahogy ezt végiggondoltam, mindent megértettem. Így már egészen rendben van a dolog – nem igaz?

Blogger


Jehu

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.