jehu

A gyomrom...

Lesz még olyan, hogy idegeskedés nélkül várhatjuk, mit művelnek magyar „focidrukkerek” itthon és külföldön?

A „történelmi siker" után újabb diadalra készülnek játékosok, edzők és a szurkolók is. Utóbbiak egy része feketébe öltözve már beleóbégatott a marseille-i estébe.

Más népek szurkolói is óbégatnak, seggrészegen is, nem csak a magyarok. De a más népek szurkolóival foglalkozzanak más népek – például ahogy  horvátok tették.

Itt olvasható egy írás „csodálatos szurkolóink" sajátos viseletéről. Biztos az én hibám, hogy ha meglátom a feketébe öltözött népséget, hallom, ahogy üvöltenek, ujjamig szalad az idegesség.

Nem értem: hogy lehet erről a „fekete seregről" ilyen hangon írni?! Ez a társaság fordít hátat a román himnusznak; ez a társaság üvölti, hogy „utálunk, szar Szlovákia / Románia"; ez a társaság cigányozik, buzizik, zsidózik a lelátókon; ez a társaság akar nekimenni mindennek és mindenkinek, rendőröknek is.

Mint valami különösen méltányolható, derék tettet, úgy említi meg a cikk: ebben a mezben mentek a „szurkolók" Romániába is. Hogy ott mit műveltek, arról egy szó se...

A magyar csapat „csodálatos, félelmetes, tekintélyt parancsoló" szurkolói.

Szégyellem magam. Leginkább talán akkor, amikor (neo)nácinak öltözött izomagyúak Himnuszt vezényelnek, és a tömeg engedelmesen „énekel"...

Blogger


Jehu

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.