jehu

Soros-bérencek ripacskodtak!

Nagy műsort rendeztek ma a Nemzeti Választási Irodában a szocialisták és cinkosaik, a kigyúrt kopaszok, de lelepleződtek!

A Fidesz, amelynek múlhatatlan érdemei vannak javaink megvédésében, ezúttal is éber volt, és helyesen mutatott rá két dologra:

1.      A szocialisták annyira tehetségtelenek, hogy képtelenek a közismert szabályok szerint népszavazást kezdeményezni.

2.      Való igaz, hogy csak a balhézás érdekli őket: az állandó cirkuszolással éppen tehetségtelenségüket igyekeznek leplezni, meg azt, hogy valójában nemzetárulók: Soros, a brüsszeliták és a törökök bérencei!

Külön-külön mindkét állítás igaz, már csak azért is, mert a Fidesznek nem szokása hazudozni – de a tényleges összefüggések mintha részben rejtettek maradtak volna!

Hát segítek leleplezni.

Induljunk ki abból, hogy a szocik és a kigyúrt kopaszok egy banda: azért ez már gyanús, nem? Jól összebeszéltek, rendeztek egy műsort: nekik semmibe sem került, Soros mindent fizetett. Az volt a terv, hogy a balhé hírét elviszik Brüsszelbe, hogy rossz hírét keltsék a magyar embereknek!

Persze, most, hogy lelepleződtek, a maguk módján védekeznek: a szocik támadva, fenyegetőzve, cinkosaik, a kigyúrt kopaszok pedig tréfálkozva vagy éppen némaságot fogadva.

Csakhogy nekem három bizonyítékom is van arra, hogy ezek ketten egy banda – s ha egy banda, akkor nyilván jól összebeszéltek. Bizonyítékaim közvetettek ugyan, de külön-külön is rendkívül meggyőzőek – hát még együtt!

1.      Gondolkodjunk egy kicsit: mit csinál az ember, ha népszavazást akar kezdeményezni, és akadályba ütközik? Nyilván megpróbálja legyőzni azt az akadályt. Világos?

Bemegy a szoci a Nemzeti Választási Irodába, hogy népszavazást kezdeményezzen, ám tapasztalja, hogy ellenséges szándékú kopasz szekrényhátúak ezt meg akarják akadályozni. Ha a szoci komolyan gondolja azt a kezdeményezést, akkor fölszólítja a kigyúrtakat, hagyjanak föl az akadályozással. Ha ezzel nem ér el eredményt, figyelmezteti őket a várható következményekre. Ha ez is sikertelen, akkor – Fülig Jimmy kedvenc szavával – kézenfekvő megoldást választ: kinézi magának a legerősebbet, és leüti!

Biztosra vehetjük, hogy a többiek rögtön megértik, mi a helyzet.

Ehhez képest – mondanom sem kell! – se Nyakó, se Lukács nem próbálkozott ezzel a megoldással, ami egyértelműen bizonyítja, hogy a kigyúrtakkal egy bandát alkotnak!

2.      Amint a rendőrség értesült az eseményekről, megjelent a helyszínen. Azonnal átlátták, mi a helyzet: egyrészt senki sem akadályoz senkit és semmit jogainak gyakorlásában, jogszerű működésében, másrészt rögtön fölismerték, hogy a szocik és a kigyúrtak haveroknak vagy akár cinkosoknak is mondhatók! Miután meggyőződtek a valóságról, látták, hogy nincs semmi teendőjük, és jogszerűen eltávoztak.

3.      Hagyjuk most egy kicsit a gépet, s vegyünk elő papírt és tollat. Tegyük a papírt magunk elé, és írjuk le, csupa nagybetűvel:

KIGYÚRT KOPASZOK

Na, mi jött ki belőle? Na?

MSZP

Örülök, hogy segíthettem a dolgok tisztázásában.

Blogger


Jehu

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.