jehu

Ráfáznak a törökök! Lillafüredi bejelentés

Ilyen információk ismeretében mindenki megértheti, mennyire fontos, hogy Kedves Vezetőnk, megvédve minket, kultúránkat, törvényeinket, szokásainkat, mielőbb kihirdethesse a terrorveszélyhelyzetet!

A nemzetközi helyzet egyre fokozódik: már rendes autokratákban sem bízhatunk! Lesújtó hír: a törökök, pontosabban Erdogan, akit barátnak gondolt a mi Kedves Vezetőnk, titkos paktumot kötött ősi ellenségünkkel, a németekkel!

Kedves Vezetőnk megtudta, hogy a németek és a törökök titokban megállapodtak arról, hogy Európának be kell fogadnia félmillió menekültet! Az összeesküvők kötelezik az EU tagországait, hogy valamennyien vállaljanak részt a menekültek befogadásából!

Fölháborító! Egy ilyen megállapodásból akár az következhet, hogy Magyarországnak is be kellene fogadnia 2-3000 embert! Miközben a magyar zemberek megmondták: ide nem teszi be a lábát egy se..! A Kedves Vezető erről  már konzútát velük, meg is mondta nekik a véleményüket.

Megvédjük az országot! Akkor is, ha a bukott baloldal nem segít bennünket. Sőt: akkor is, ha a bukottak átállnak! Még ha Sorosékhoz, akkor is!

Ezek a németek, megjegyzem, mindig ilyenek voltak. Mindenféle titkos megállapodásokat kötnek, mégpedig mások terhére, az érintettek megkérdezése nélkül – talán az is kitelik tőlük, hogy tankokkal kényszerítsenek minket a megállapodás elfogadására... Hiszen emlékezünk mi, nem igaz..?

De Magyarország, míg Kedves Vezetőjét látja, nem lesz újra Gábriel!

Hanem a törökök... Nagy csalódás. Barátainknak véltük őket, s tessék: belemennének abba, hogy akaratunk ellenére be kelljen fogadnunk akár 2-3000 menekültnek álcázott embert, kitéve ezzel hazánkat a terrorizmusnak! Pedig készek voltunk Szulejmánnak szobrot állítani...

Abból se lesz már semmi. Megbánják még ezt a törökök!

Hanem, kedves barátaim, most aztán össze kell fognunk! Aki magyar, azt akarja, hogy a Kedves Vezető, ha ilyen információkhoz jut, nyomban kihirdethesse a terrorverszélyhelyzetet. 

Blogger


Jehu

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.