jehu

Motorosok és zöldségesek

Budapest egyik főpolgármester-helyettese, a kerékpárosok neveléséért felelős illetékes elvtárs a Gój Motorosok Egyesületének képviselőivel vitatta meg a témát. A találkozó a hírek szerint a kölcsönös egyetértés szívélyes légkörében zajlott le, s a felek azt eredményesnek minősítették.

A kákán is csomót keresők pártjának, a szocialistáknak képviseletében azonban Horváth Csaba akadékoskodott, mondván: a gój motorosok bevonása a fővárosi kerékpározással foglalkozó munkacsoportba olyan, mintha a zöldségesek képviselőit meghívnák egyeztetni az atomerőmű-bővítésről; különösen kifogásolható, hogy a főváros a motorosok közül is a „legalábbis vitatható" szellemiségű Gój Motorosok Egyesületét hívta egyeztetésre.

Azt persze nem tudom, hogy az illetékes alpolgármester civilként látta-e vendégül a gój motorosokat, mint Szanyi Tibor Brüsszelben, de mindegy is: ugyan miért kellene pont a gój motorosokat kirekeszteni a kerékpárosok megnevelésének össznemzeti ügyéből? Hazafias, keresztényi szervezet a gójoké, nem vitás! Nem is vitatom: nincs kedvem bíróságra járni...

Tényleg nem értem: mi a gond azzal, ha a főváros a gój motorosokkal tárgyal?! Abban az országban, amelyben Orbán Viktor miniszterelnök, Kövér László a Magyar Országgyűlés elnöke, Matolcsy György pedig a Magyar Nemzeti Bank elnöke lehet? És Német Szilárd rezsi-, migráncs- és oktatásügyi biztos..?
Tarlós István meg főpolgármester..?

Számomra kifejezetten rokonszenvesek a gój motorosok: jártak már Erdélyben meg Olaszliszka közelében – szóval, olyan helyeken, ahol nevelő tevékenységük valóban nélkülözhetetlen. És nagyon bizalomgerjesztő a társaság!

Mellettük szól az is, hogy Gyurcsány nem szereti őket! Még tüntetett is ellenük.

Azt nem állítom, hogy például a kerékpárosok megnevelése ügyében másokkal nem is tárgyalnék – vannak még a különböző gárdák, betyárok, egyéb nemzetiek is –, de mindenképpen a gój motorosokkal kezdeném a megbeszéléseket!

Hanem ha jobban belegondolok, Horváth Csaba akadékoskodásában azért csak van valami! Szerintem ugyan semmi baj nincs azzal, ha a főváros atomerőmű-bővítésről a zöldségesekkel is tárgyal, sőt!

De azért ne menjen bele parttalan megbeszélés-sorozatba: válassza partnerül a Gój Zöldségesek Egyesületét! Ők a legjobbak...

Blogger


Jehu

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.