jehu

Megvédik a magyar embereket a Soros-féle háttérhatalomtól és hazai ártányaitól!

Orbániában minden magyar ember megnyugodhat: a titkosszolgálatok feladatuk magaslatán állnak, és megvédik őket az ármánykodó Soros magyarellenes mesterkedéseitől és hazai bérenceitől!

Nem szívesen lennék most Soros helyében: nagyon lebukott! Ő és egész háttérhatalma, orbániai beépített - hazaáruló -  embereivel, szervezeteivel együtt!

Maga Lázár János közölte a régóta várt jó hírt. Arra a felvetésre, miszerint ennél azért egy árnyalattal közvetlenebb bizonyítékokra is szükség lenne ahhoz, hogy a teljes hazai migránspárti civil szférát Soros György befolyási övezetének tekintsük, Lázár azt mondta:

természetesen vannak olyan titkosszolgálati jelentések, amelyek alapján ez az állítás direktbe is bizonyítható, de ezek értelemszerűen nem publikusak.

Hiszen jó helyen kereskedik ez a Soros!

Orbán Viktor - nemhiába magának a Történelem Urának kiválasztottja - már régen fölismerte: a magyarok legádázabb ellensége Soros György, aki pénzeli az egész amerikai politikai elitet meg Brüsszelt - így aztán dróton rángathatja egyiket is, másikat is. Óriási erejű háttérhatalom áll szolgálatában, amely egyrészt az egész világot megfigyeli, másrészt szervezi Európa muszlimok általi elözönlését. Nem érdekli őt, ha Európa belepusztul ebbe - csak az számít neki, hogy kiélhesse Orbán- és magyarellenes indulatait.

Ne kerteljünk: migráncstengerbe akarja fojtani Magyarországot.

Orbán Viktor azt is régóta fölismerte, hogy a Soros-féle veszély azért különösen nagy - ráadásul a nemzetközi helyzettel együtt egyre fokozódik - mert Magyarországon egyelőre még mindig vannak olyanok, akik bármire képesek a magyarság ellen. Gazdaállat híján napjaik ugyan meg vannak számlálva, de míg léteznek, a háttérhatalom bérenceiként halálos veszedelmet jelenthetnek.

Jelenthetnének, ha nem védenék meg az országot (is) az arra leginkább hivatottak!

Most a titkosszolgálatokról beszélek, amelyeknek hálás köszönettel tartozunk, amiért - ma még nem nyilvános - jelentéseikkel bizonyítják Soros galád magyarellenességét, és mintegy mellékesen leleplezik a szolgálatába szegődött hazai ártányokat! Bizony, csak köszönettel tartozunk ezért!

Gondoljuk meg, mi is történt: a világ leghatalmasabb spekulánsát leplezték le - pedig őt olyan szervezetek szolgálják, amelyek az egész világot megfigyelik! Képzelhetjük, mibe kerül szegény, mindenki által (kivéve baltás szövetségeseinket) támadott és lenézett Magyarországnak olyan titokszolgálatok fenntartása és működtetése, amelyek ezzel az erővel is sikeresen tudnak szembeszállni!

Nyilván régóta figyelik Soros tevékenységét - ezt senki sem kifogásolhatja, hiszen önvédelemről, visszafigyelésről van szó -, így jutottak el hazai bérenceihez, az ellenzéki szervezetekhez. S a körkörös megfigyelés eredményeképpen e szervezetektől visszajutottak Soroshoz! A kör tehát bezárult.

Mindazonáltal Lázár János helyzete sem könnyű.

Az általa említett ellenzéki szervezetek hajtóvadászatot indítanak ellene és persze Orbán Viktor ellen is. Mindenekelőtt a magukat demokratikus ellenzéknek nevezőkkel kell számolnunk. Kapkodnak majd fűhöz-fához, szaladnak Brüsszelhez, a pápához... Hiszen eddig is tudtuk: egyetlen napot sem bírnak ki hazaárulás nélkül. A parlamentben egymást lökdösik majd le a hordóról: firtatják a nemzetvédő megfigyelések jogi megalapozottságát, törvényi hátterét. Fölhoznak majd olyan törvényhelyeket, amelyeket éppen a Soros-hatalom megtévesztése céljából, kamuból tartunk hatályban. Megállás nélkül fognak gyalázkodni! Biztosra vehetjük: még az is előfordulhat, hogy napokig nem fogják Orbán Viktort „Tisztelt Miniszterelnök Úr!"-nak szólítani.

Az is lehetséges, hogy elhatározzák a Duma bojkottját, tán három napra is!

Senki sem lehet biztos a Jobbikban sem! Kiderülhet, hogy Vonáékat is Soros pénzeli. Simán kitelik tőle! Hiszen a Fideszt is pénzelte.

Aztán itt vannak a különböző „civil szervezetek", a CÖF kivételével. Már régóta ártánykodnak! Vannak migránssimogató csoportjaik, de mások is: buzisimogatók meg a Soros-félék biológia fegyverét, a cigányságot simogatók is. Hogy fognak ezek ajvékolni; követelik majd, mondják meg: őket is megfigyelték-e...

Aztán vannak Soros-simogatók, illetve Soros által simogatottak az Akadémián, az egyetemeken, a színházakban, a kiadókban...

Hát még a sorosista nyaloncmédia! Alighogy elhangzott Lázár tájékoztatója, rögtön üldözni kezdte a minisztert: lépten-nyomon megállította, hogy részleteket, bizonyítékokat követeljen. Merő rosszindulatból, persze: ettől a médiától Soros tényleg belefojthatná a magyarságot a migráncstengerbe! Deutsch Tamást pedig kergetni kezdték, hogy elevenítse föl, mit érzett, amikor kiderült, hogy édesanyját is megfigyelték!

S ez az egész társaság, Soros hazai bandái Orbán Viktorra is rászállnának! Nem érdekelné őket, hogy tegnap még beteg volt; ma is csak hazafias kötelességét teljesítette, amikor az orosz küldöttséggel tárgyalt. Attól is komolyan lehet tartani, hogy a Miniszterelnök Urat megzavarnák a BL-döntő élvezésében.

Bizony: megzavarnák.

De ott lesz a TEK. Neki semmit sem kell mondani, úgyis mindent tud...

Ez a mi nagy szerencsénk.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.