jehu

Hol a zsozsó mostanában?

2010 óta legjobban a nemzetikeresztény kormány lejáratásával lehet keresni! Ha nem hiszed, menj el Las Vegasba vagy Ibizára: mindenütt mámorosan dőzsölő magyar pszichológusokat, közgazdászokat, történészeket, jogvédőket, ellenzéki újságírókat és pedagógusokat meg krétakörösöket fogsz látni!

Kérdezed persze, hogy mibű! Nem kérdés: manapság majdnem mindent a kormányellenes kampányok részvevői nyernek – övék szinte minden közpénz! A NÜK mellett szólni a teljes legatyásodást jelentheti!

Ezért van aztán – mint arra tegnapi cikkében Zichy László pszichológus rámutatott1 –, hogy mind több pszichológus és más kapa-kaszakerülő a NÜK támogatása helyett beáll a kormánylejárató kampányba: „az jobban fizet"!

Csak kicsit kell körülnézni, elfogulatlanul, persze, és rögtön látjuk, mennyire igaza van!

A kormánypárti média döglődik; munkatársai hol kapnak fizetést, de inkább hol nem; az ellenzéki médiabirodalom virul; a köztelevízió orrba-szájba nyomja az ellenzéki reklámokat, társadalmi célúaknak hazudva őket; a Nemzeti Színház alamizsnán tengődik, míg az ellenzéki színházak szórják a pénzt!

Aki azt mondja, 2006-ban szemkilövetés volt és rendőrterror, azt mindenhonnan kinézik, megvetik; aki azt állítja, hogy 2006-ban gondosan időzített, Fidesz szervezte ocsmány puccskísérlet volt Budapesten, az válogathat a jobbnál jobb állami és piaci kereseti lehetőségek közül!

Állj be a kormánylejárató kampányba, és mehetsz Malagára; ám aki védelmezi a nemzetikereszténységet, a NÜK-öt, az ülhet a... Az almafára.

Ilyen körülmények között persze nem csoda, ha a pszichológusok, a filozófusok és más haszontalanok nem mérlegelnek, legalábbis nem felelősen: nekik holmi gyurcsányi táncikálás semmi; szemkilövetésről, rendőrterrorról, könnygázhadműveletről sem akarnak tudni, csak a kormánypárti politikus kockás alsógatyáját emlegetik!

Keserű manapság a nemzetikeresztények kenyere! Stallumokat kapnak ugyan: lehet valaki akár a NEA Tanácsának elnöke is - de zsozsót alig. Csak a munka meg a felelősség..!

„Független" – valójában ellenzéki – jogászt vagy történészt az országban hónapokig kereshetsz, nem találsz, mert mindannyian valamelyik tengeri üdülőparadicsomban vannak! A mi pénzünkből...

Itthon..? Az ember jobb, ha ki sem néz az ablakon. Ha mégis, hol a Veritas, hol az Alapjogokért Központ valamelyik neves munkatársát látja kukázni. Bizony, a NÜK által létrehozott intézményekben fölkopik a munkatársak álla! Pedig a kormányt támogatók már külföldi elitiskolákban szívták magukba a tudást, míg az ellenzékiek – több évtizeddel idősebbek, a Rákosi- és a Kádár-kor neveltjei – többet olvastak ugyan, de a szemléletükkel komoly bajok vannak.

Nehéz keresztet visel, aki a lélekromboló liberalizmus korában igazi értékekért száll síkra, ha kell, étlen-szomjan is!

Ma még percembereké a világ, ma még Ady Endre, a Párizst megjárt, de többszörös függőségben élő hétszilvafás költő az, akire figyelnek. Ma még alamizsnáért dolgoznak a NER, a NÜK hívei – ám tárgyilagosságuk, becsületességük és szorgalmuk előbb-utóbb elnyeri jutalmát.

A nemzetikereszténységé lesz a jövő – megmondta ezt Soltész államtitkár és Szánthó Miklós, a keserves nélkülözésben áldozatos munkát végző Alapjogokért Központ igazgatója is.

A kitartás meghozza majd gyümölcsét!

1 „... félek, a kollégám is beállt a kormánylejárató kampányba. Az jobban fizet!"

Blogger


Jehu

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.