jehu

Halálos veszedelemben Kövér „demokráciája”!

Legyen igaza: haljon is meg az a „demokrácia”, minél előbb. Már így is nagyon késő.

Kövér László a „parlament" úgyszólván állandó büdösségében eltöltött hosszú-hosszú frontszolgálattól, az ellenzék zaklatásától idegileg megfáradva nem önmagát félti, mint más – közönséges – ember tenné, hanem a kereszténységet, az emberi méltóságot s a demokráciát. Úgy érzi, nem csupán a Ház, hanem az egész kereszténység, egész Európa Mesterének kell lennie.

Ezen előbb-utóbb össze fognak kapni a Történelem Urának Kiválasztottjával!

Sok érdekességet mondott a kereszténységről: néha igazán figyelemre méltó, amit pogányok fantáziálnak róla. Nem félik az Istent, az nyilvánvaló.

(Magam materialista kutyaként mindenképpen a mennyországba akarok jutni, vállalva az unatkozást is, csak hogy elkerüljem Kövér és bandatársai túlvilági társaságát.)

Jaj! Azt is nagyon szeretem, amikor Kövér László az emberi méltóságról értekezik – mintha prostik önmegtartóztatást prédikálnának... „Családozott" is – hogy mi a család, azt részletesebben a Legfőbb Illetékes, maga Orbán Viktor vezette elő.

De a legjobb mégiscsak az volt, amit a halálos veszedelemben lévő demokráciáról mondott. Idézem is az erről szóló ismertetést:

„A keresztény, illetve a konzervatív értékektől eltérő szemlélet terjesztésében jelentős szerepet tölt be a nehezen szabályozható, ugyanakkor a nemzetközi tőke és a nagy cégek által ellenőrzött internet és média – fejtette ki Kövér, a demokráciát veszélyeztető »halálos fenyegetésnek« és a szemünk láttára alakuló »új totalitarizmusnak« nevezve ezt a jelenséget."

Ez a mocskos nemzetközi tőke, a maga homályos pénzügyi köreivel, bérenceikkel – hát hiszen tuggyuk kik! Mi mást várhatnánk tőlük? Audi, Mercedes, Suzuki stb. takaroggyatok..!

Hanem Kövér ezúttal nem mondott teljes baromságot! Bizony, az internet, a média sok mindenre képes, illetve sok mindenre használható. Erről Kövér, ha volna őszinte pillanata, maga is sokat mesélhetne.

Beszélhetne a bandájuk által elzabrált, megszállt „közmédiáról" s a java részt közpénzből fölhizlalt ocsmány fideszes-széljobbos, alvilági médiabirodalmukról: bizony, ezek nem csupán veszélyeztetik, hanem meg is gyilkolták hazánkban a demokráciát... Alakítják az „új totalitarizmust"...

Kövér László idegrendszere nyilvánvalóan súlyosan megsínylette a „pártja" és a „parlamentje" szolgálatában, úgyszólván állandó büdösségben eltöltött hosszú éveket. S az ellenzék meg a média folyamatosan zaklatta! Voltak, akik direkt mindig a háta mögé néztek, pedig Kövér László a maga módján többször is kérlelte őket:

- Nézzék: már az is elég, hogy a világ egy része állandóan az ember háta mögött van. Minek ezt a bajt még azzal is súlyosbítani, hogy valaki folyton odanéz?

Nemrég az egyik ellenzéki képviselő megszólította:  - „Tisztelt Elnök Úr!" Ám a Közjogi Méltóság azt hallotta: - te keléses segegű!

A Ház Mestere megfáradt. Pihenésre van szüksége.

Mátraszentannát javaslom. Fenyőillat, pazar kilátás a Bábonyra, nyugtató csend. Médiának, internetnek, ellenzéknek a falu hírét sem hallotta. A megfáradt Közjogi Méltóságot Mariska és Ágika babusgatja-tutujgatja, míg álomba nem merül.

Hallom, amint közvetlenül alvásba zuhanása előtt váratlanul megszólal:

- Kedves Mariska, ha esetleg egy pópának öltözött öregasszony lépes mézet akarna sóra cserélni, legyen szíves, lövesse főbe.

*

Nagy nap ez a mai a Fidesz számára: ma ismerhettük meg Kövér László egy lengyel lapnak még áprilisban adott interjúját, s ráadásul Lázár János is beszélt. Nem is akárhogy! Új egyéni csúcsot állított föl a pofátlankodásban – pedig azt hihettük, hogy az már lehetetlen...

Blogger


Jehu

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.