jehu

Brüsszel, húha anyád! - 3.

Brüsszelről eddig lepergett minden komoly figyelmeztetés – úgy látszik, nem érti a magyar szót. Nyilván azt hiszi, hogy a koszos pénzéért bármit megtehet.

Gulyás Gergely Orbánia nevében – sokadjára! – komolyan figyelmeztette a teljesen elkanászodott Brüsszelt:

A brüsszeli bürokráciának határt kell szabni, Brüsszelt meg kell állítani – húzta alá a Fidesz frakcióvezető-helyettese, egyúttal felhívva [sic!] a figyelmet arra, hogy a javaslatok Európa jövőjét is veszélyeztetik azáltal, mivel párhuzamos társadalmak jöhetnek létre.

Ha ebből sem ért Brüsszel, akkor semmiből: magyarul meg lett neki mondva, hogy meg kell őt állítani – mint egy Arturo Uit! Sőt: nemcsak megmondva lett neki, hanem aláhúzva is! Meg felhívva! A figyelme: az övé meg - főlegesen - a mienk, Orbánia zembereié!

Brüsszelnek meg kell értenie: Orbánia türelme is véges. Nem fogja a végtelenségig eltűrni a sorosista-gyurcsányista brüsszeliták mesterkedéseit: nem fogja hagyni, hogy mindenféle baloldali és liberális „értékekről" kamuzva migráncsoknak adják át Európát.

Orbánia régóta példát mutat arra, hogyan is kell bánni az Európát elözönlő megélhetési migráncsokkal, terroristákkal, terrorista-jelöltekkel: egész eddigi politikájával azt üzente a bevándorolni akaróknak, hogy ne migráncskodjatok, ne mászkáljatok összevissza, vazze: dögöljetek meg ott, ahol megszülettetek!

Ez az az üzenet, amely egyértelművé teszi: Orbánia mindenáron megvédi a keresztény Európát – ha kell, akár a sorosista-gyurcsányista-libsi-kozmopolita pápával szemben is!

Sajnos, ilyen határozott magatartásra, a keresztény kultúra ilyetén elszánt, meg nem alkuvó védelmezésére másoktól példát alig találunk. Ezért aztán el-eljutnak migráncsok a magyar határig – sőt: magyar területre is tehetik a lábukat!

De hiába: inkább kvázi lemondunk az általuk megszállt magyar területekről, senki földjének tekintjük azokat: oda senki sem teheti be a lábát, aki segíteni akar a migráncsoknak. Hadd tanulják meg, milyen is a Magyarok Istene!

*

Orbánia, te Európa szégyene: hányni kell tőled!

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.