jehu

Brüsszel, broáfff!

A Fidesz igazán hihetetlen mértéktartással kezelte eddig Soros és Brüsszel aljasságait. De most betelt a pohár! Nem lehet tovább halasztani a kezdetben naponkénti, aztán, ha kell, óránkénti gyűlöletpercek bevezetését.

Igazán sajnálatos! De ha egyszer Soros-Goldstein (lásd Orwell: 1984) meg brüsszelitái és hazai bérencei, azok a gyurcsányista  ártányok  nem férnek a bőrükbe, Orbánia kénytelen lesz az eddigieknél hatásosabban megvédeni a magyar embereket!

Az EMMI igazán derekasan küzd: mostanában naponta két sorosista-gyurcsányista-brüsszelita bandát is leleplez, rendre utasít.  Teszi a dolgát a Lázár János – Kovács Zoltán kettős is – mindez azonban, úgy látszik, már kevés.

Sorosról mindenki mindent tud, nem is kell róla beszélni. De azt mégis megemlítem, hogy olyan eszeveszetten gyűlöli Orbán Viktort, hogy Kedves Vezetőnknek (meg barátainak, Gruevszkinek, Ficonak) macedón és szlovák ellenségeit is képes pénzelni!

Brüsszel pedig minden korábbinál jobban elszemtelenedett! Azt hiszi, a szaros pénzéért bármit megengedhet magának?

Kötelezettségszegési eljárást indít az állítólagos roma szegregáció miatt – de ez csak kamu! Valójában azért áll bosszút, mert a kormány nem a bevándorlókra, hanem a roma gyerekek oktatására fordítja a pénzt.

Ez már tényleg mindennek a teteje! Brüsszel arra akarja kényszeríteni Orbániát, hogy a cigány gyerekekre szánt pénzt a bevándorlókra költse! Azokra a bevándorlókra, persze, akiket Soros akar hozzánk betelepíteni!

És mert a magyar kormány megvédi a cigány gyerekeket is, hát bosszúból elindítja a teljesen indokolatlan kötelezettségszegési eljárást!

Erre Orbániának már tényleg nem lehet más válasza: össznépi, pontosabban nemzeti gyűlöletperceket kell tartania, hogy végre ők is megértsék! A kórus persze magyarul szól, de angolul ugyanaz:

Mocskos Brüsszel! Brüsszelita cigányok ... az anyátok!

Ha rákényszerítenek, tudunk mi olyan nyelvet használni, hogy végre tényleg megértsék: Orbánnak és kormányának legfőbb gondja a magyar emberek és a cigány gyerekek megvédése!

Soros-Goldstein és a brüsszeliták meg gyurcsányista bérenceik minden mesterkedése kudarcra van ítélve.

Blogger


Jehu

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.