jehu

A „kormány” a gyermeknapi asztalra csinált

Enyhítő körülmény – ha az –, hogy exkrementumukat elsősorban nem gyermekekkel, hanem szüleikkel akarják megetetni.

Hát hiszen a hatalom képviselői beérhették volna azzal, hogy a „magyar hősök emléknapján" (2001 óta alkalom ez a nap a szemforgató, ájtatoskodó „hazafias" hazudozásokra) a már megszokott módon adják elő magukat:  közönséges bárgyúságokkal és eszelős aljasságokkal öntik le a nemzetet.

De ez most kevés volt – úgy érezték, több kell! Már reggel 8 óra óta olvasható a „kormány" ocsmány gyermeknapi szófosása.

Orbán Viktor régóta meztelenül illegeti magát itthon és külföldön is – igazi Pomádé király módjára. Alvezérei, vazallusai sincsenek túlöltözve.

Pomádét ünnepelte az összecsődített tömeg, míg egy ártatlan gyermek meg nem törte a lealacsonyító mágiát. Orbániában sokkal rosszabb a helyzet: az említettek nem csupán meztelenül ünnepeltetik új ruhájukat, hanem közben messzire bűzlenek is. Azoktól az aljas és eszelős szavaktól bűzlenek, amelyekkel nagyon is sokakat tudnak mindmáig hipnotizálni.

Az idén a gyermeknapot is migráncsozással és szemérmetlen, önigazoló, a magyar zembereket kábító szándékú szövegmoslékkal öntötték le. Az ocsmány migráncsozáson kívül leginkább talán botrányos közoktatási, akarom mondani, köznevelési politikájuk földicsérésétől fordul ki az ép érzékű embernek a bele is.

Jó: saját bűzüket nem érzik, már régóta. Sajnos, még mindig sokan vannak, kik kábultan élvezik is a borzasztó bűzt.

De akiknek még épek az érzékeik, rászánhatnák magukat az eddigieknél jóval erőteljesebb tiltakozásra.

Különben az egyre elvadultabban - egyre kétségbeesettebben? - ocsmánykodó hatalom a maga bűzébe fojtja az országot. Úgy is mondhatom: a nemzetet.
                                                                        *

Egy kép, a gyermeknapi migráncsozáshoz:
A German rescuer from the humanitarian organisation Sea-Watch holds a drowned migrant baby, off the Libyan cost May 27, 2016. Christian Buettner/Eikon Nord GmbH Germany/Handout via REUTERS

Blogger


Jehu

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.