jehu

A háttérhatalmak-problémához

Jó volna tudni, hányan vannak. Az ember először azt gondolná, egy is elég – de lehet, jobb, ha többen vannak.

Mert képzeljük csak el: egyetlen háttérhatalom létezik, geográfiailag a New York - Párizs -(Brüsszel)- Tel-Aviv tengelyen. Ennek a háttérhatalomnak persze mindenfelé vannak bérencei – különösen sokan parazitáskodnak Magyarországon, főleg Budapesten. Mind közül ők a legkártékonyabbak! Bár gazdaállat híján jövőjük legalábbis bizonytalan.

Ha csak ez az egy háttérhatalom létezik, annak nincs is más dolga, mint gyakorolni a világ fölötti uralmat. Egy háttérhatalom persze azért húzódik háttérbe, hogy takargassa aljasságát; hogy kénye-kedve szerint hatalmaskodjon minden nép fölött. Ezt a népek általában birka módjára tűrik, kivéve a magyart, 2010 óta. A magyarok azért lettek harciasabbak a többieknél, mert a háttérhatalom a földjét, vizét és levegőjét is el akarja bitorolni.

Ha azonban több háttérhatalom létezik, akkor bizonyára vetélkednek egymással, és ez esélyt kínál az alávetett népeknek, hogy érvényesülhessenek. Tegyük föl, hogy az említetten kívül még legalább két háttérhatalom létezik: az egyik a Brazíliaváros - Ottawa - London - Rijad - Tokió, a másik a Berlin - Madrid - Szentpétervár - Teherán - Peking girbegurba tengelyein.

Na most ha a zsidókat sikerül egymásnak ugrasztani, akkor az alávetett népek boldogulhatnak. De ha nem, ha érvényesül a hírhedt zsidó összefogás, akkor nagyon nagy a baj! Akkor az együttműködő háttérhatalmaknak akár a magyar szabadságharcosok vezére is áldozatul eshet:

A Magyar Tudományos Akadémia 187. közgyűlésén Orbán Viktor elpanaszolta, hogy a háttérhatalmak teljesen elszívták az agyát. (Hell István Facebook-bejegyzése)

Blogger


Jehu

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.